Monica Bellucci o Casselovi: Pokračujeme, ale inak

Hoci sa talianska herečka Monica Bellucci a francúzsky herec Vincent Cassel rozišli už pred pár mesiacmi, Vianoce chcú napriek tomu stráviť spolu - predovšetkým si to tak prajú deti.

08.12.2013 01:30
Monica Bellucci Foto: ,
Talianska herečka Monica Bellucci.
debata

Ak sa rozídu rodičia, trpia predovšetkým deti. Monica Bellucci (49) a Vincent Cassel (47) by chceli tento problém čo najviac zmierniť. Dvaja herci, ktorí koniec svojho vzťahu oznámili koncom leta, plánujú Vianoce stráviť spolu – konieckoncov, stále sú rodina.

„Vianoce sa tento rok budú každopádne líšiť od predchádzajúcich, ale nie o veľa,“ vysvetlila krásna Talianka v rozhovore pre taliansky časopis Grazia. Bellucci a Cassel si dali záväzok, že tu pre svoje dcéry Devu a Leonie budú stoj čo stoj. Ani vianočné sviatky nebudú výnimkou.

Herec Vincent Cassel. Foto: Reuters, LUKE MACGREGOR
Vincent Cassel Herec Vincent Cassel.

„Deva a Leonie budú mať aj tento rok šancu rozbaľovať spoločne darčeky pod vianočným stromčekom,“ vysvetlila Monica Bellucci a dodala, že obaja sa snažia dopriať dcéram teplo domova, ktoré potrebujú, aby boli šťastné. A vôbec: „Aj keď sa na papieri niečo zmení, rodina ostávame,“ citoval FansShare Bellucciovú.

Láska s rozchodom vraj nemá veľa spoločného. Herci aj naďalej ostávajú v úzkom kontakte. „Boli sme spolu osemnásť rokov. Náš príbeh pokračuje, hoci iným spôsobom,“ povedala ďalej Bellucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Vincent Cassel #Vianoce

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...