Ako môže niekto povedať, že som vkuse v liehu, čuduje sa Glanville

V ostatnom čase svet počul o americkej televíznej hviezde a bývalej modelke Brandi Glanville (41), keď ju opustil manžel Eddie Cibrian (40) kvôli mladšej country speváčke LeAnn Rimesovej (31).

07.12.2013 17:30
Brandi Glanville Foto: ,
Brandi Glanville.
debata

Teraz Glanville prehovorila na úplne inú tému: o svojom údajnom probléme s pitím. Matka dvoch synov si musela na svoju adresu vypočuť veľa kritiky, ktorá sa na ňu zvalila po zverejnení fotografií, na ktorých sa predviedla v poriadne sťatom stave.

Hviezda reality šou Skutočné paničky z Beverly Hills sa k tomu teda vyjadrila: „Áno, oslavovala som svoje narodeniny, no bože! Stretla som sa s priateľmi. A trochu som to prehnala. Tancovala som a potom som išla domov,“ opísala.

Hviezdička reality šou Skutočné paničky z... Foto: Profimedia.sk
Brandi Glanville Hviezdička reality šou Skutočné paničky z Beverlly Hills - Brandi Glanville sa takto strápnila pri odchode z nočného klubu.

Brandi Glanville to zrejme považuje za „normálne“. Keď média navrhujú, že by mohla navštíviť radšej odvykaciu kliniku, tvári sa, že tomu nerozumie. Každopádne, jej pitie nie je v poriadku.

Naozaj opitá vraj bola Glanville tento rok dovedna len dvakrát. Na svoje narodeniny a na prezentácii svojej knihy. „Neviem, ako môže niekto povedať, že som neustále v liehu,“ čudovala sa žena, ktorá sa chcela ukázať ako dobrá matka, keď tiež povedala, že pije rada, no nikdy pred svojimi deťmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brandi Glanville #LeAnn Rimes #Eddie Cibrian #problém s alkoholom

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...