Kate Winslet má syna, prišiel na svet už cez víkend

Anglická herečka Kate Winslet priviedla v sobotu 7. decembra na svet svoje tretie dieťa.

11.12.2013 11:36
Kate Winslet Foto: ,
Herečka Kate Winslet.
debata

Magazínu People to potvrdil jej zástupca s tým, že chlapček, ktorého meno zatiaľ nezverejnili, sa narodil v anglickom grófstve Sussex. „Matka i dieťa sa majú výborne,“ vyhlásil.

Chlapec je herečkiným prvým potomkom s manželom Nedom Rocknrollom, za ktorého sa vydala v decembri minulého roka. O tom, že budú mať dieťa, informovali verejnosť v júni.

Tridsaťosemročná držiteľka Oscara má pritom už dve deti z predchádzajúcich manželstiev. S Jimom Threapletonom má 13-ročnú dcéru Miu a s oscarovým filmárom Samom Mendesom syna Joea, ktorý bude mať tento mesiac desať. Napriek tomu sa už pred časom vyjadrila, že by rada mala ďalšie deti.

„Neviem, či jedno alebo dve. Och, bože, veľmi rada by som mala ďalšie,“ priznala v roku 2006 v rozhovore pre časopis InStyle. S druhým manželom sa Winslet rozišla v roku 2010 a následne randila s modelom Louisom Dowlerom, ktorého počas spoločnej dovolenky v auguste 2011 opustila a krátko nato začala chodiť so svojím terajším manželom Nedom Rocknrollom, ktorého spoznala práve tam.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #materstvo #Kate Winslet #tretie dieťa

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....