Predná v novom klipe musela točiť posteľové scény, zvládla to ľahko

Slovenská speváčka Zdenka Predná nakrútila videoklip k piesni Dýcham. O réžiu novinky sa postaral Braňo Jašš, ktorý sa podieľal aj na videu ku skladbe Krásne Dni.

12.12.2013 00:00
Zdenka Predná Foto:
Speváčka Zdenka Predná.
debata

„Príbeh klipu Dýcham vymyslel Braňo Jašš. Nechala som mu voľnú ruku. Klip sme nakrúcali štyri dni v Banskej Štiavnici a v jej okolí. V pôvodných, starých domoch mojich kamarátov sme zachytili čaro pravej štiavnickej atmosféry,“ uviedla Predná.

Bývalá SuperStaristka sa vo videu objaví aj v šteklivých scénach. „Snažila som sa pôsobiť čo najviac prirodzene. Veľmi ma to bavilo, ale nebolo to vôbec jednoduché. Najväčší rešpekt som mala z posteľných scén,“ prezradila speváčka, ktorej robil spoločnosť pred kamerou kamarát Vašo.

„Obávala som sa zbytočne, tieto scény sme totiž natočili najrýchlejšie. Najťažšie bolo, keď som nakrúcala v letných šatách. Bol to trošku hazard zo zdravím, ale prežila som to. Maskovala a obliekala som sa sama, na nejakú extra parádu nebol čas, stále sme naháňali svetlo a slnko. V jednom krásnom zábere, kde s Vašom piknikujeme vonku v prírode, mám požičané nádherné šaty od Janky Gavalcovej. Trošku som jej ich v tej prírode doničila, ale vôbec sa nehnevala,“ prezradila.

Pieseň Dýcham pochádza z aktuálneho albumu Amulet, ktorý speváčka vydala len nedávno. Novinku pokrstila v novembri Jana Kirschner, ktorá na nahrávke aj spolupracovala. Okrem nej sa na štúdiovke podieľali aj Lyrik, Idea, Losos zo skupiny Noisecut, Igor Sabo či Vojtěch Dyk.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdenka Predná #videoklip #Dýcham #posteľové scény

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...