Krásna Kučerová je radosťou bez seba. Bude z nej mama

Keď sa pred časom potvrdila správa, že slovenská operná diva randí s hudobným manažérom Matejom Drličkom, mnohí zostali prekvapení. Na pondelňajšej akcii v priestoroch Slovenskej filharmónie Kučerová prekvapila opäť.

12.12.2013 16:24
debata (1)
Sopranistka Adriana Kučerová s partnerom... Foto: ORANGE
Adriana Kučerová, Matej Drlička a Bruno Ciberej Sopranistka Adriana Kučerová s partnerom Matejom Drličkom (vľavo) a moderátorom Brunom Ciberejom.

Jedna z najúspešnejších slovenských sopranistiek je totiž v šťastnom očakávaní. S Drličkom sa stanú rodičmi. „Áno, som na konci štvrtého mesiaca a veľmi sa na to teším. Je to prvé dieťa, takže som aj trošku nervózna,“ prezradila pôvabná operná diva.

V spoločnosti sa objavila v čiernych šatách áčkového strihu, drobné bruško sa už pod nimi črtalo. Kučerová s úsmevom prezradila, že spevu sa neplánuje vzdať ani v najbližších mesiacoch. „Bude to možno dvojhlas,“ zavtipkovala si.

Na jar mala dokonca Kučerová vycestovať kvôli angažmán do Číny. Jej pracovný program sa však bude prispôsobovať priebehu tehotenstva. Termín príchodu bábätka na svet je stanovený na máj.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #kariéra #spev #Adriana Kučerová #Matej Drlička

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...