Lea Michele stále smúti za Monteithom, no už je lepšie

Sympatická herečka stále smúti za kanadským hercom Corym Monteithsom, ktorý v júli tragicky zomrel. Osudný mu bol mix heroínu a alkoholu.

14.12.2013 12:20
Lea Michele Foto: ,
Herečka Lea Michele.
debata

Michele pripúšťa, že stále je jeho smrť pre ňu šokom, ale pomaly sa učí s novou situáciou vysporiadať. V šou Ellen Degeneres krásna brunetka porozprávala: „Mám pocit, že sa stále pokúšam všetkému porozumieť. Už od jeho smrti nejaký ten čas uplynul, ale moja mama, ktorá už nejaké tie straty v živote musela absolvovať, mi povedala, že nastane bod, keď ma smútok posilní. Je to veľmi ťažké, ale ten bod príde a ja verím, že sa budem môcť rozhodnúť, či sa postavím na nohy alebo padnem. A ja chcem vstať, lebo viem, že práve to by si Cory prial.“

Speváčka je neuveriteľne vďačná svojim rodičom za podporu. Edith a Marc boli počas ťažkých dní stále s ňou. Dokonca sa presťahovali z New Yorku do Los Angeles, aby boli dcére nablízku. Michele priznáva, že si nie je istá tým, či by sa s tým všetkým vyrovnala, keby s nimi nebola. „Bol to rozhodne ťažký rok, ale bola som obklopená milými ľuďmi a veľkolepou rodinou. Kate (Hudson) bola taká úžasná, že nám požičala dom. Pomohlo byť na inom mieste ako tam, kde mi každá vec evokovala spomienky na priateľa. Ďakujem jej,“ povedala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #Cory Monteith #Lea Michele

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...