Som čistá kvôli sestre, vyhlásila kedysi závislá Demi Lovato

Dôvodom na to, aby sa americká herečka a speváčka Demi Lovato rozhodla skoncovať so závislosťou od drog a alkoholu, bola vraj jej nevlastná mladšia sestra Madison De La Garza.

15.12.2013 05:20
Demi Lovato Foto: ,
Americká speváčka Demi Lovato prichádza na večierok módneho časopisu NYLON.
debata

Herečka o tom porozprávala v rozhovore pre televíznu reláciu Access Hollywood. Rozhodnutie ísť sa liečiť vraj spravila samotná Lovato, po tom, čo celý jej tím, manažér, právnici a rodičia prišli k nej a povedali, že ak nebude triezva, nebude môcť byť pri svojej sestre.

„Musela som dať Madison nejaký vzor… Musela som ju chrániť a Demi to vedela. Takže, keď som povedala ‘Odchádzam späť do Texasu,’ vedela, že to myslím vážne a vtedy sme všetci spolu sadli a povedali jej ‘Toto je čas, kedy sa musíš zmeniť alebo sa naše cesty rozídu, pretože ak nechceš takýto život, my ho pre teba nebudeme chcieť tiež',“ opísala matka herečky, ktorá vraj podobne ako jej staršia dcéra trpí poruchami stravovania a depresiami, rovnako sa však snaží liečiť.

Lovato nastúpila do liečebne v roku 2010, aby sa tak zbavila závislosti od alkoholu a drog a dostala pod kontrolu poruchy stravovania a sklony k sebapoškodzo­vaniu. Od roku 2011, kedy herečka ukončila liečenie, sa snaží o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovoriť.

„Nemalo by to byť tabu. Ubližovala som si a moju mamu to celý čas trápilo,“ povedala speváčka o tom, čím si prešla. Len nedávno dokonca otvorene porozprávala aj detaily o tom, ako nevedela vydržať bez kokaínu či alkoholu.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečba #motivácia #Demi Lovato #záviaslosť #nevlastná sestra #zostať čistý

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...