Na párty v dome Justina Biebera odpadla mladá žena

Na párty v dome kanadského speváka Justina Biebera v kalifornskom meste Calabasas odpadla v noci z piatka na sobotu nemenovaná mladá žena.

15.12.2013 14:50
USA koncert Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber na archívnej snímke.
debata

Členovia spevákovej ochranky preto zavolali záchranku, no následne sa rozhodli, že 20-ročnú ženu odvezú do nemocnice sami. Krátko pred tým, než sa tak stalo, sa však žena prebrala a odvoz do nemocnice odmietla.

„Nič vážne sa nestalo. Záchranku zavolali z obozretnosti, no tá žena sa následne prebrala, dali jej napiť a najesť a ona potom odišla domov,“ uviedol magazín Us Magazine nemenovaný zdroj zo spevákovho okolia. Portál TMZ.com informoval, že v prípade zohral svoju úlohu alkohol.

Devätnásťročný Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a tiež nahrávku Believe (2012). Na tej je trinásť skladieb vrátane singlov Boyfriend, As Long As You Love Me, Beauty And A Beat, Right Here a All Around The World.

Spevák, ktorého zrejme najväčším hitom je skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #kauza #Justin Bieber #žena #nevoľnosť #párty

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....