Naozaj oslávi 50-tku? Robertsovej ex má telo sexi študenta!

Kedysi ho preslávil najmä vzťah s herečkou Juliou Robertsovou. Neskôr účasť vo filmoch ako Miss Špeciálny agent či Traffic.

16.12.2013 06:00
debata
Herec Benjamin Bratt s manželkou Talisou Soto. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Benjamin Bratt s manželkou Talisou Soto. Herec Benjamin Bratt s manželkou Talisou Soto.

Reč je o hercovi Benjaminovi Brattovi – hercovi peruánskeho pôvodu, ktorý v pondelok 16. decembra oslavuje svoje päťdesiate narodeniny.

Bratt s matkou, aktivistkou za práva pôvodného obyvateľstva Ameriky a súrodencami prežil v roku 1969 určitý čas na ostrove, kde sídli väznica Alcatraz. Bolo to v čase, keď Alcatraz po uzavretí väzenia zabrali pôvodní obyvatelia Ameriky – Indiáni. Benjamin Bratt neskôr študoval na univerzite a potom nastúpil na konzervatórium.

Začínal v televíznej sérii Zákon a poriadok, neskôr zažiaril po boku hereckej kolegyne Sandry Bullockovej v spomenutom filme Miss Congeniality (Miss špeciálny agent, 2000) a v snímke Traffic (Traffic – Nadvláda gangov, 2000). Účinkoval aj vo filmoch Divoká rieka alebo Láska v čase cholery. V tom čase mal Bratt zabezpečenú medializáciu aj vďaka vzťahu s herečkou Juliou Robertsovou.

Herec Benjamin Bratt. Foto: SITA/AP, Michelle Siu
Benjamin Bratt Herec Benjamin Bratt.

Pár tvorili tri roky a rozchod ohlásili v roku 2001 – len štyri mesiace po tom, čo Bratt slávnu priateľku sprevádzal na udeľovaní Oscarov, kde získala cenu za film Erin Brockowich.

O rok neskôr sa herec zosobášil s modelkou a herečkou Talisou Soto. Zoznámili sa pritom už v roku 2000 počas nakrúcania filmu Miguel Pinero o životných osudoch slávneho portorického spisovateľa. Majú spolu dcéru a syna.

Herec Benjamin Bratt na snímke z Havaja z... Foto: Profimedia.sk
Benjamin Bratt Herec Benjamin Bratt na snímke z Havaja z novembra 2013.

Americký magazín People jedno vydanie v roku 2002 venoval najkrajším častiam tela hollywoodskych hviezd. Benjamin Bratt bol označený za muža s najkrajším hrudníkom. Aj po viac ako desiatich rokoch od vydania tohto rebríčka však päťdesiatnik patrí medzi príťažlivých mužov. V novembri ho paparazzovia zachytili na pláži, kde sa kúpal s manželkou. Pri pohľade na jeho figúru sa zdá až neuveriteľné, že Bratt oslávil polstoročie.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexi telo #oslava #jubileum #Julia Roberts #Benjamin Bratt #päťdesiatka #hrudník

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...