Cruisova bývalá oslavuje: Katie Holmes sa snaží presadiť, kde môže

Preslávilo ju najmä manželstvo s hollywoodskou megahviezdou - hercom Tomom Cruisom. Dnes už s ním nežije. Katie Holmes sa snaží presadiť sama za seba.

18.12.2013 09:00
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes.
debata

Herečka, ktorú si možno diváci pamätajú zo seriálu Dawsonov svet či filmu Batman začína, v stredu 18. decembra oslavuje 35. narodeniny.

Holmes na seba prvýkrát upozornila práve rolou Joey Potterovej v tínedžerskom seriáli Dawsonov svet, v ktorom hrala v rokoch 1998 až 2003 . Do jej filmografie okrem iného patrí aj čierna komédia Ďakujeme, že fajčíte (2005). V súvislosti s ňou sa začalo hovoriť o tom, že hviezda bola v područí svojho bývalého manžela. Práve na žiadosť Cruisa mali údajne z filmu vystrihnúť šteklivé scény, ktoré Holmes nakrútila.

Herečka Katie Holmes.
Herečka Katie Holmes sa tiež prišla pozrieť na...
+9Herečka Katie Holmes prišla na otvorenie...

Dvojica sa pritom zasnúbila pompézne a veľmi okato – na Eiffelovej veži v Paríži v júni 2005. V novembri toho istého roka mali svadbu v Taliansku, pričom ich sobášil kňaz scientologickej cirkvi. Vzťah však nevydržal a dvojicu rozviedli pomerne rýchlo – v lete 2012. Manželom sa pritom narodila aj dcérka Suri, s ktorou pózovali na titulnej strane magazínu Vanity Fair.

Katie Holmes sa pritom počas celej svojej kariéry snaží presadzovať ako variabilná herečka – v roku 2008 debutovala na Broadwayi v obnovenej premiére hry Arthura Millera Všetci moji synovia. Na televíznej obrazovke zase stvárnila bývalú prvú dámu Ameriky Jacqueline Kennedyovú v televíznom projekte Kennedyovci, ktorý sleduje vzostup dynastie Kennedyovcov a prvé roky Johna Kennedyho v prezidentskom ú­rade.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #Katie Holmes #jubileum #Tom Cruise #Suri

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...