Mayer má klip s Perryovou: Predviedli divokú jazdu ako vo vzťahu

Americký hudobník John Mayer zverejnil videoklip k piesni Who You Love, ktorú nahral so svojou priateľkou Katy Perryovou.

18.12.2013 09:50
Katy Perry a John Mayer Foto:
Hudobný pár Katy Perry a John Mayer spoločne nahrali skladbu Who you love. Vznikla k nej aj séria "mileneckých" fotografií.
debata

Skladba je tretím singlom z Mayerovej aktuálnej štúdiovky Paradise Valley. Klip, ktorý režírovala Sophie Muller, mal premiéru v utorok v relácii Good Morning America a Mayer s Perry v ňom jazdia spolu s ďalšími pármi na mechanickom býkovi.

„Hľadali sme do tohto klipu skutočné páry, aby to bolo úplne autentické. Nemali sme nič vopred naplánované okrem toho, že býka umiestnime uprostred púšte,“ uviedol spevák.

„Vzťahy sú podobné jazde na býkovi, držíte sa ako o život. Občas to s vami zakolíše, ale potom sa vrátite späť do sedla,“ dodala Perry.

Tridsaťšesťročný spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s mnohými ženami. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #John Mayer #vzťahy #klip #býk

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...