Brazílska topmodelka sa bojí plastík. V 11-tich bola pokusný králik!

Brazílska modelka Alessandra Ambrósio má strach z plastických operácií. Môže za to nepríjemný zážitok z detstva.

19.12.2013 05:36
Alessandra Ambrosio Foto: ,
Modelka Alessandra Ambrosio na akcii Wallis Annenberg Center for the Performing Arts Inaugural Gala.
debata

Ako 11-ročná totiž podstúpila zákrok u lekára, ktorý však s chirurgiou nemal veľa skúseností. Pre operáciu sa vraj rozhodla preto, že už vtedy vedela, čo chce v živote robiť.

„Vždy som vedela, že chcem byť modelkou, tak som sa rozhodla dať si upraviť uši, pretože mi mierne odstávali. Vyhľadala som v mojom rodnom meste Erechim v Brazílii doktora, ktorý však takýto zákrok dovtedy robil len raz, takže som bola pokusným králikom. Prvých pár nocí som mala pocit, akoby mi niekto odrezal uši. Rok som potom musela podstupovať ďalšie malé chirurgické zákroky,“ povedala modelka pre decembrové číslo magazínu Net-a-Porter.

Lekári sa v súčasnosti snažia modelku presvedčiť, že dnešná chirurgia dokáže napraviť chyby, ktoré jej vtedy pri zákroku spôsobili. Ambrósio má však po traumatickom zážitku z detstva pred plastickými operáciami rešpekt a nijako sa do nich nehrnie. „Kozmetická chirurgia ma desí. Bojím sa dať si čokoľvek spraviť… v Los Angeles je toho príliš veľa,“ povedal 32-ročný anjel Victoria's Secret.

Miesto, aby si modelka ľahla pod skalpel, snaží sa vraj udržiavať si postavu radšej menej drastickými metódami. Prvý raz sa so zhadzovaním kilogramov pasovala po tom, čo prišla na svet jej dcéra Anja, ktorá má dnes už päť rokov.

„Ľudia mi vraveli, že sa hneď vrátim do pôvodnej formy, no týždeň po pôrode som ešte stále mala nafúknuté brucho. Bolo to prvý raz v živote, čo som sa dala na diétu. Pred tým ako som mala deti, ak som pribrala pol kila alebo kilo, jedla som šalát a bolo to v pohode,“ vyjadrila sa modelka, ktorá je aj matkou 19-mesačného syna Noaha.

V súčasnosti je Ambrósio zasnúbená s podnikateľom Jamiem Mazurom. O vzťahu s ním však na verejnosti nerada rozpráva. „Dokážem byť poriadne žiarlivá, a keď vidím modelky so známymi mužmi, vravím si, že to nie je pre mňa. Chcem mať muža iba pre seba. Ženy bojujú aj o normálnych chlapov a ja sa nechystám s nijakou súperiť,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #Alessandra Ambrosio #plastická chirurgia #zlý zážitok

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...