Som šťastne nezadaná, vyhlásila Miley Cyrus

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus je vraj šťastná, aj keď je nezadaná. Porozprávala o tom v televíznej relácii Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2013.

18.12.2013 16:28
Miley Cyrus Foto: ,
Speváčka Miley Cyrus.
debata

Od rozchodu s hercom Liamom Hemsworthom, s ktorým bola zasnúbená, sa toho podľa vlastných slov veľa naučila. „Nemyslím si, že som si uvedomovala, čo to znamená mať 19, zasnúbila som sa ako 19-ročná a určite by som to nemenila. Bolo zábavné niekoľko rokov nosiť ten obrovský kameň. No teraz jednoducho cítim, že môžem byť šťastná,“ vyjadrila sa 21-ročná interpretka.

Speváčka sa vraj po rozchode obávala chvíľ, ktoré bude musieť tráviť osamote, no práve teraz si vraj takéto momenty užíva. „Čakám na tie chvíle ticha, keď som doma sama. Už nikdy nechcem znova potrebovať niekoho, pri kom sa cítite tak, že bez neho nemôžete byť sami sebou,“ povedala.

Cyrus zároveň poprela tvrdenie, že sa nikdy nechce vydať. „Myslím, že to budem chcieť v tom správnom čase,“ dodala speváčka, ktorá sa v súčasnosti snaží zbaviť imidžu detskej hviezdy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #single #Liam Hemsworth #šťastie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...