Banášová s Modrovským na Štedrý deň najprv od seba. A potom spolu!

Obľúbená moderátorka Adela Banášová, ktorá nedávno vydala svoju prvú knihu rozprávok, má na vianočné prípravy počas hektických posledných týždňov kalendárneho roka málo času.

23.12.2013 14:38
Adela Banášová a Peter Modrovský Foto:
Moderátorka a krstná mama Adela Banášová spoločne s priateľom Petrom Modrovským.
debata (4)

„Snažím sa aspoň kde-tu nejaký darček si premyslieť, kde-tu nejaký zohnať, a to je asi tak všetko,“ uviedla.

S partnerom Petrom Modrovským si rozdelili predvianočné povinnosti a každý z nich má na starosti niečo iné. „Už máme rozdelené úlohy – viem, že Peťo pôjde zháňať stromček a že si to tak nejako zadelíme, aby sme to postíhali,“ povedala známa moderátorka, ktorá si tento rok zobrala na starosť pečenie.

„V nedeľu pôjdem k Hanke piecť nejaké koláče, takže aspoň jeden deň budem mať taký vianočný,“ prezradila Banášová o Hane Lasicovej, s ktorou sa pozná už od ôsmich rokov. Dcéra známej hereckej dvojice, ktorá je sama spisovateľkou, sa nedávno stala krstnou mamou Adelinej prvej knihy.

„Ja som na Vianoce s mojimi rodičmi, on je so svojou rodinou a potom sa večer stretneme,“ vysvetľuje Banášová sviatočný plán, ktorý si dohodli s priateľom Petrom.

A čo robia Banášovci na Štedrý deň? „Jeme a pozeráme telku. Pozeráme tie staré české filmy a potom si dáme darčeky,“ povedala moderátorka.

Medzi jej obľúbenými rozprávkami a filmami na Vianoce nechýbajú Tri oriešky pre Popolušku (1973), Marečku, podejte mi pero! (1976) či Na samotě u lesa (1976). „Také, z ktorých ide pohoda, kde nie je strih každú sekundu ale sú tam aj dlhé zábery a človek nemá z toho epileptické záchvaty,“ uviedla Banášová.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #pečenie #Adela Banášová #Vianoce #stromček #Peter Modrovský #ako oslavujú #s rodinou

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....