Chris Brown opustil liečebňu. Nie pre drogy, ale chudobné deti

Americký spevák Chris Brown v nedeľu opustil na tri hodiny liečebné zariadenie, aby sa mohol v Los Angeles zúčastniť na charitatívnej akcii, počas ktorej zbierali darčeky pre chudobné deti.

24.12.2013 07:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown odchádza z budovy súdu vo Washingtone.
debata

„Ďakujem všetkým fanúšikom, ktorí dnes priniesli darčeky pre deti. Želám vám krásne sviatky. Vďaka vám bude mať veľa detí radostné Vianoce,“ napísal spevák prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Brown sa musel po návrate do liečebne podrobiť drogovým testom. Ak by boli pozitívne alebo ak by sa hudobník nevrátil v stanovený čas, údajne by ho zo zariadenia vyhodili. To by však spevákovi nevyhovovalo.

Práve vďaka úspešnej liečbe ho totiž súd nedávno neposlal do väzenia za napadnutie speváčky Rihanny z roku 2009. Namiesto toho mu nariadil pokračovať v liečení, počas ktorého sa učí zvládať hnev, pričom musí užívať predpísané lieky. Dvadsaťštyriročný interpret tiež naďalej vykonáva súdom nariadené verejnoprospeš­né práce.

Speváka poslal sudca na trojmesačné liečenie po tom, ako ho vyhodili z liečebne v Malibu, pretože hodil kameň do okna auta vlastnej matky. Do zariadenia dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za spomínaný útok na Rihannu.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #liečebňa #Chris Brown #charita #chudobné deti

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...