Miezga: Pozerať na deti, ako trhajú papier z darčekov je paráda

Herec Marián Miezga, ktorého televízni diváci poznajú najmä z relácie Partička či z obľúbeného Paneláku (2008), sa na Vianoce najviac teší najmä kvôli dvom synom Filipovi a Borisovi.

25.12.2013 08:00
Marián Miezga: Na Vianoce sa má zísť čo... Foto:
Herec Marián Miezga.
debata

„Ja som mal od detstva hlavne príjemné Vianoce, ktoré mi robili moji rodičia, takže ja sa snažím mojim deťom vyrobiť tie najkrajšie a najčarovnejšie Vianoce a vždy si prajem, aby na Vianoce padal sneh. Tak dúfam, že tento rok sa to podarí,“ uviedol.

Kupovanie a balenie darčekov býva pre mužov často otrava, kvôli svojim chlapcom si však aj túto časť Vianoc známy herec obľúbil. „Tak, samozrejme, už sa teším, keď sa kupujú mojim deťom darčeky. Už sa teším, ako ich budú rozbaľovať. Samozrejme, že ich čo najviac zabalím, aby mali čo najväčšiu prácu ich rozbaľovať a trhať ten papier, na to sa strašne dobre pozerá,“ povedal s úsmevom.

Na Štedrý deň sa Miezga snaží venovať výlučne svojej rodine. „Celý deň je už taký v kľude, snažím sa pripraviť, keď mi to čas dovolí, niečo aj dopredu, aby som naozaj nemal nejaký úplný zhon toho 24. a mohli sme sa vyhrať s deťmi, zapnúť tie žiarovky na stromčeku a mať s nimi štedrovečernú večeru a potom sa tešiť na to, ako im Ježiško prinesie darčeky,“ vysvetlil.

Na sviatkoch obľúbeného herca najviac mrzí, že sa skončia prirýchlo a počas vianočného zhonu si to mnoho ľudí nestihne ani uvedomiť. Štedrý deň si preto snaží užiť čo najviac bez zbytočných stresov. „To je tá škoda, že on strašne rýchlo prebehne,“ povedal Miezga.

„Ja sa snažím urobiť len tú najväčšiu pohodu a najpríjemnejšiu atmosféru, na to sa pamätám z detstva. Pre mňa je to také kúzelné. Človek, keď to naplní tou atmosférou, potom už rôzne iné materiálne veci sú úplne zbytočné,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Marián Miezga #synovia #rýchlo #príjemné

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...