Darček k Vianociam? Tori Spellingovú vraj podviedol manžel

Americkú herečku Tori Spelling údajne podviedol jej manžel Dean McDermott. Pre magazín Us Magazine to vyhlásila istá Emily Goodhand, ktorá tvrdí, že s McDermottom strávila začiatkom decembra noc.

26.12.2013 09:14
spellingovci Foto:
Rodinka Spellingovcov na archívnej fotografii z minuloročných Vianoc.
debata

Goodhand uviedla, že sa s McDermottom zoznámila prostredníctvom spoločných známych 6. decembra v jednom z barov v kanadskom Toronte, odkiaľ sa následne spoločne s ďalšími šiestimi ľuďmi presunuli do baru v hoteli Fairmount Royal York.

„Počas toho, ako sme pili, sme sa rozprávali. Neviem presne o čom, ale spomínal svoje deti a prácu. Mala som pocit, že mu môžem veriť. A tiež máme veľa spoločných známych,“ vyhlásila s tým, že McDermott jej počas konverzácie nenápadne podal kľúč od svojej hotelovej izby.

„Tam som sa s ním potom stretla, keď naši priatelia odišli, a mali sme sex. Povedal mi, že svoju manželku veľmi miluje, ale ona by s ním nespala. Nepýtala som sa ho prečo, pretože mi to prišlo divné. Stretli sme sa potom ešte raz, ale už sme spolu nespali,“ prezradila Goodhand, ktorá svoje konanie ľutuje. „Som dospelá osoba a rozhodujem sa sama za seba. Je mi to ľúto,“ uviedla na záver.

Spelling, ktorá je známa najmä ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 902 10, ani McDermott sa zatiaľ k týmto tvrdeniam nevyjadrili.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #kauza #nevera #Tori Spelling #Dylan McDermott

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...