Dostane rolu Whitney? Herečka Meagan Good je vraj favoritkou

Americká herečka Meagan Good možno stvárni hlavnú postavu v biografickej snímke o zosnulej speváčke Whitney Houstonovej.

29.12.2013 12:47
Meagan Good Foto: ,
Americká herečka Meagan Good na filmovej premiére Anchorman 2.
debata

Tridsaťdvaročná herečka prezradila, že sa s Houstonovou rozprávala o možnosti nakrútiť film o jej živote ešte pred tým, ako zomrela. Na snímke bude spolupracovať aj Clive Davis. O réžiu by sa rád postaral Tyler Perry.

Whitney Houstonovú, ktorá si fanúšikov získala aj hitmi I Will Always Love You, Greatest Love of All, Saving All My Love for You či I Wanna Dance with Somebody, našli 11. februára 2012 bez známok života vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili.

Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu, antihistaminikum a ďalšie lieky. Zostala po nej dcéra Bobbi Kristina, ktorej otcom je speváčkin exmanžel – spevák Bobby Brown. Po speváčkinej smrti sa o hlavnú postavu v biografickej snímke zaujímali aj Rihanna, Jennifer Hudson či Jordin Sparks.

Meagan Good účinkovala v snímkach ako A zbav nás Evy, Choď alebo zomri či Mysli ako chlap. Naposledy sa objavila v komédii Anchorman 2.

debata chyba
Viac na túto tému: #Whitney Houston #biografia #Meagan Good #zahrať si Whitney

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...