V roku 2013 sa narodil princ George, porodila Shakira či Kate Winslet

V roku 2013 privítalo novorodeniatka aj množstvo svetoznámych osobností. Patria medzi ne napríklad Shakira, Fergie, Kate Winslet, Penélope Cruz, Vince Vaughn, Edward Norton, Michael Bublé, George Lucas či princ William a jeho manželka Catherine.

31.12.2013 08:00
Britský princ George počas krstu. Foto: ,
Britský princ George počas krstu. Aj toto bábätko sa narodilo v roku 2013.
debata (1)

11. januára sa stali po druhý raz rodičmi britský spevák Elton John a jeho partner David Furnish. Ich druhého syna, ktorému dali meno narodil Elijah Joseph Daniel Furnish-John, im vynosila tá istá žena, ktorá im v decembri 2010 porodila prvého syna Zacharyho.

22. januára sa v španielskej Barcelone narodil Milan Piqué Mebarak, ktorého matkou je kolumbijská speváčka Shakira a otcom španielsky futbalista Gerard Piqué.

Dvojnásobnými rodičmi sa stali americký herec Cam Gigandet a jeho snúbenica Dominique Geisendorff. Ich syn Rekker Radley Gigandet prišiel na svet 23. januára.

Britský herec Hugh Grant vo februári zverejnil, že sa stal dvojnásobným otcom. Matkou jeho syna Felixa Changa je Číňanka Tinglan Hong – tá istá žena, ktorá v septembri 2011 porodila aj jeho dcérku Tabithu.

Americká herečka a modelka japonského pôvodu Devon Aoki porodila 12. februára svoje druhé dieťa. So snúbencom Jamesom Baileym dali dcérke meno Alessandra Linville Bailey.

15. februára porodila Alicia Grimaldi kanadskému hudobníkovi Bryanovi Adamsovi druhú dcéru, ktorej dala dvojica meno Lula Rosylea Adams.

16. februára sa americkému spevákovi Howiemu Doroughovi, známemu zo skupiny Backstreet Boys, narodil druhý syn. Matkou Holdena Johna Dorougha je spevákova manželka Leigh.

Americký rapper Wiz Khalifa a jeho manželka Amber Rose privítali 21. februára syna Sebastiana Taylora Thomaza.

Britský džez-popový hudobník Jamie Cullum a jeho manželka Sophie Dahl majú od 4. marca druhé dieťa. Bývalá modelka a vnučka slávneho spisovateľa Roalda Dahla a 34-ročný spevák sa tešia z ďalšej dcéry Margot.

Americkému hercovi Haroldovi Perrineauovi, známemu predovšetkým zo seriálu Nezvestní (2004 – 2010), sa 21. marca narodil tretí potomok, dcéra Holiday Grace. Pre 50-ročného herca a jeho manželku Brittany je to už tretia dcéra.

28. marca porodila kanadská modelka Sonni Pacheco dcéru menom Ava Berlin, ktorej otcom je americký herec Jeremy Renner.

Americká herečka a speváčka Beverley Mitchell, ktorá je známa ako Lucy Camdenová zo seriálu V siedmom nebi (1996 – 2007), porodila 28. marca svoje prvé dieťa. S manželom Michaelom Cameronom majú dcérku, ktorá dostala meno Kenzie Lynne Cameron.

Z narodenia syna sa v marci radoval 44-ročný americký herec Edward Norton. Potomka, ktorého meno dosiaľ nezverejnili, na svet priviedla jeho manželka Shauna Robertson.

Americký herec a komik Tom Arnold, známy napríklad zo seriálu Roseanne (1988 – 1997), sa vo veku 54 rokov stal otcom. Jeho štvrtá manželka Ashley Groussman 6. apríla porodila syna, ktorý dostal meno Jax Copeland Arnold.

Švédsko-kanadská herečka, modelka a speváčka Malin Akerman porodila 16. apríla syna Sebastiana, ktorého otcom je Roberto Zincone. Pár, ktorý sa zosobášil v júni 2007, je v súčasnosti v rozvodovom konaní.

Prvého syna privítali 21. apríla frontman kanadskej rockovej kapely Arcade Fire Win Butler a jeho manželka Régine Chassagne, ktorá taktiež pôsobí v tejto skupine.

25. apríla prišila v Los Angeles na svet Penna Mae Ziering, ktorej rodičmi sú americký herec Ian Ziering a jeho manželka Erin.

V apríli sa stal otcom aj americký herec Ron Livingston. Spolu s manželkou, herečkou Rosemarie DeWitt si adoptovali dcéru, ktorej dali meno Gracie James. Dievčatko prišlo na svet 29. apríla.

30. mája sa narodilo dievčatko Justice Jay ‚JJ‘ Ackles, ktorej rodičmi sú americký herec Jensen Ackles a jeho manželka Danneel Ackles.

15. júna sa stali rodičmi americký rapper Kanye West a jeho snúbenica Kim Kardashian. Dcérke dali meno North West.

Americká speváčka Jessica Simpson a Eric Johnson sa tento rok tešili z druhého bábätka. Syn dvojice, ktorá už má dcéru Maxwell Drew Johnson, dostal meno Ace Knute Johnson. Na svet prišiel 30. júna cisárskym rezom.

Americká herečka Busy Philipps porodila 3. júla manželovi Marcovi Silversteinovi druhú dcérku menom Cricket Pearl.

7. júla prišla na svet dcéra americkej herečky Alany De La Garza a jej manžela Michaela Robertsa. Dievčatko sa volá Liv Elena.

Americkému spevákovi Kevinovi Richardsonovi, známemu zo skupiny Backstreet Boys, porodila 10. júla manželka Kristin druhého syna. Dvojica dala chlapcovi meno Maxwell Haze.

Rodičmi sa v júli stali americká herečka Anna Chlumsky a jej manžel Shaun So. Tridsaťdvaročná hviezda seriálu Viceprezident(ka) (2012) priviedla na svet dcéru Penelope Joan So.

22. júla prišiel na svet prvorodený syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridgeu. Princ William a jeho manželka Catherine dali chlapcovi meno George Alexander Louis.

V júli sa tešili z narodenia dieťaťa aj španielska herečka Penélope Cruz a jej manžel Javier Bardem. Dcérke dali meno Luna Encinas Cruz. Dvojica vychováva aj syna Leonarda.

Americký herec, komik a moderátor Jimmy Fallon a jeho manželka Nancy Juvonen Fallon privítali v júli svoje prvé dieťa. Dcérku Winnie Rose im vynosila náhradná matka.

V júli spoločného syna privítala aj hviezdna dvojica Evan Rachel Wood a Jamie Bell.

V auguste sa po druhý raz stal otcom americký herec Vince Vaughn. Jeho manželka Kyla Weber mu v losangeleskej nemocnici priviedla na svet syna, ktorého pomenovali po hercovom otcovi Vernon Lindsay.

V auguste porodila syna aj britská modelka, podnikateľka, príležitostná speváčka a spisovateľka Katie Price. S manželom Kieranom Haylerom mu dali meno Jett Riviera.

16. augusta sa narodil syn americkému hercovi Ericovi Christianovi Olsenovi, ktorý je známy napríklad ako detektív Marty Deeks zo seriálu NCIS: Los Angeles (2009). S manželkou Sarah Wrightovou pre dieťa vybrali meno Wyatt Oliver.

Americký herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Thomas privítali v auguste dcérku, ktorá dostala meno Carmen Gabriela.

Od 27. augusta majú syna aj kanadsko-taliansky spevák Michael Bublé a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato. Chlapec sa volá Noah Bublé.

Tridsaťosemročná členka formácie The Black Eyed Peas Fergie porodila 29. augusta manželovi Joshovi Duhamelovi syna, pre ktorého vybrali meno Axl Jack Duhamel.

V auguste sa narodila aj dcéra amerického filmára Georgea Lucasa a jeho manželka Mellody Hobsonovej. Ich dcérku Everest Hobson Lucas im vynosila náhradná matka.

Americkej r'n'b speváčke Monice a jej manželovi, basketbalistovi Shannonovi Brownovi sa 3. septembra narodilo dievčatko Laiyah.

Herec Mario Lopez sa stal v septembri dvojnásobným otcom. Jeho manželka, tanečnica Courtney Mazza, mu porodila syna, ktorému dali meno Dominic Lopez.

Waleský herec Ioan Gruffudd a jeho manželka Alice Evans sa stali rodičmi druhej dcérky. Elsie Marigold prišla na svet 13. septembra.

18. septembra ohlásila narodenie tretej dcérky americká scenáristka Shonda Rhimes, známa najmä ako tvorkyňa seriálu Klinika Grace (2005).

28. septembra sa narodil prvý syn americkej herečky, speváčky a tanečnice Heather Morrisovej a jej partnera Taylora Hubbella. Chlapček sa volá Elijah.

Americký herec Mark-Paul Gosselaar, známy predovšetkým ako Zack Morris zo seriálu Konečne zvoní (1989 – 1993), sa stal otcom tretieho dieťaťa. Dekker Edward Gosselaar, ktorý prišiel na svet v septembri v Los Angeles, je prvým spoločným potomkom herca a reklamnej manažérky Catriony McGinnovej.

Americkej herečke Halle Berryovej a jej manželovi Olivierovi Martinezovi sa v októbri narodil syn Maceo Robert Martinez.

14. októbra porodila dcéra amerického miliardára Donalda Trumpa Ivanka manželovi Jaredovi Kushnerovi syna. Dvojica, ktorá dala chlapčekovi meno Joseph Fredrick Kushner, už má spolu dcéru Arabellu Rose.

Zac Hanson, najmladší člen súrodeneckej skupiny Hanson, sa stal trojnásobným otcom. Manželka Kate mu porodila syna, ktorému dali meno George Abraham Walker Hanson. Chlapec prišiel na svet 17. októbra.

Americký herec Alfonso Ribeiro a jeho manželka Angela Unkrich privítali 27. októbra ich prvé spoločné dieťa. Chlapcovi dali meno Alfonso Lincoln Ribeiro Jr..

Americký herec Michael Weatherly, známy predovšetkým ako agent Anthony DiNozzo zo seriálu NCIS – Námorný vyšetrovací úrad (2003), sa stal už trojnásobným otcom. Jeho manželka Bojana Jankovic mu 29. októbra porodila syna Liama.

Basgitarista americkej kapely No Doubt Tony Kanal sa stal dvojnásobným otcom. Jeho manželka, herečka Erin Lokitz mu 22. novembra porodila dcéru, ktorej dali meno Saffron Rose Kiran Kanal.

26. novembra privítali novorodeniatko aj americká herečka Jennifer Love Hewitt. S manželom Brianom Hallisayom dali dcérke meno Autumn James Hallisay.

Koncom novembra sa stal otcom severoírsky herec Jamie Dornan. Jeho manželka Amelia Warner mu porodila dcéru.

Anglická herečka Kate Winslet priviedla 7. decembra na svet svoje tretie dieťa. Chlapec menom Bear je herečkiným prvým potomkom s tretím manželom Nedom Rocknrollom.

17. decembra sa stala matkou dcéra monackej princeznej Caroline a talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho Charlotte Casiraghi. Manželovi, francúzskemu hercovi a komikovi marockého pôvodu Gadovi Elmalehovi priniesla na svet syna Raphaëla.

V decembri sa americkej stylistke Rachel Zoe narodil syn Kaius „Kai“ Jagger Berman. S manželom Rodgerom Bermanom už vychováva syna Skylera Morrisona.

22. decembra sa stal dvojnásobným otcom americký herec Jared Padalecki. Jeho manželka Genevieve Cortese priviedla na svet ich druhého syna Welca.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rok 2013 #novorodeniatky #prírastky

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...