Beyoncé od pôrodu zhodila 30 kilogramov

Americká speváčka Beyoncé vraj dva roky po pôrode dcéry Blue Ivy schudla takmer 30 kilogramov.

05.01.2014 15:50
Beyoncé Foto: ,
Speváčka Beyoncé počas vystúpenia v Austrálii.
debata

O prijímaní vlastného tela a zatiaľ najnovšom eponymnom albume porozprávala vo štvrtom krátkom dokumentárnom filme s názvom Liberation, ktorý zverejnila na portáli YouTube po vydaní spomínanej štúdiovky. „Bola som si vedomá toho, že ukazujem svoje telo. Mala som 195 libier (v prepočte 88 kilogramov, pozn. SITA), keď som porodila. Zhodila som 65 libier (v prepočte približne 30 kilogramov, pozn. SITA). Na tom, aby som získala späť moju postavu som ťažko pracovala. Chcela som, aby som mohla svoje telo ukazovať ostatným. Chcela som ukázať, že je možné mať dieťa a že ak na tom zapracujete, môžete získať svoju postavu späť. Viem, že na svete je veľa žien, ktoré sa po pôrode cítia rovnako. Môžete mať dieťa a stále sa môžete zabávať a byť sexi a mať sny a žiť aj pre seba. Za moju sexuálnu stránku sa nehanbím. Neprekáža mi to a nemám pocit, že by som mala chrániť túto moju časť, pretože verím, že sexualita je sila, ktorá je v každom z nás,“ vyznala sa diva.

Speváčka Beyoncé Knowles po pôrode. Foto: Iambeyonce.com
Beyoncé Knowles Speváčka Beyoncé Knowles po pôrode.

Hoci sa interpretka nehanbí rozprávať aj o intímnych témach, singel Partition, ktorého text z veľkej časti improvizovane spracovala sama, sa vraj svojim najbližším bála prehrať. „Vrátilo ma to späť do čias, keď som ako tínedžerka sedela v mojom aute. Vrátilo ma to do obdobia, keď som sa prvý raz stretla s manželom, ktorý sa ma snažil zbaliť a ktorý si myslel, že som najpríťažlivejšia na svete. Jednoducho som si predstavovala ako sedíme v aute a celá táto skvelá scéna sa mi premietala pred očami. Nemala som pero ani papier. A potom, ako som tú pieseň nahrala, som bola naozaj zaskočená, pretože som v nej rozprávala hlúposti. Povedala som si ‚Toto nemôžem pustiť manželovi!‘ a ešte stále som ju neprehrala mojej mame. Určite by sa na mňa nahnevala,“ dodala spevácka hviezda.

Vo videoklipe k spomínanej piesni tancuje Beyoncé v nočnom klube Crazy Horse. Vystupuje v ňom aj jej manžel Jay Z, ktorý sleduje svoju tancujúcu manželku, zatiaľ čo fajčí cigaru. Video bolo podľa slov speváčky inšpirované skutočným zážitkom z ich zásnub. „V deň, keď sme sa zasnúbili, mal môj manžel narodeniny. Vzala som ho do Crazy Horse a pamätám si, že som si pomyslela ‚Dočerta, tie dievčatá sú neskutočné.‘. Napadlo mi, že je to úžasná sexi šou. Vravela som si, ‚Chcela by som byť tam hore a predviesť to môjmu mužovi.‘ Tak som to spravila vo videu,“ dodala držiteľka niekoľkých cien Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #pôrod #dieťa

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....