Fialová slávila narodeniny na parkete: Takú oslavu som nečakala!

Herečka Zuzana Fialová oslávila síce svoje 35. narodeniny v práci, ale s noblesou. Na parkete nedeľňajšieho Let´s Dance nechýbali konfety, ktoré miluje.

19.05.2009 02:14
Zuzana Fialová
Herečku Zuzanu Fialovú zasypali konfety k narodeninám. Miluje ich.
debata

„Boli to jedny z najkrajších narodenín. Aj keď majú odporné číslo,“ poznamenala oslávenkyňa, ktorá vraj dostala toľko darčekov, až jej „oči pretáčalo.“

Okrem iného si napríklad zahrala tenis s Magdalénou Rybárikovou, dostala auto plné fialových balónov a prvý raz spievala naživo do televízie. Spolu s Ivetou Bartošovou. „V jej očiach bolo toľko podpory, že som to dokázala. Ináč mám z takého spevu fóbiu,“ priznala obľúbená slovenská herečka a s vtipom dodala: „No a na záver som moderovala s Pycom!“

Herečka Zuzana Fialová slávila v Let´s Dance...
Zuzana Fialová a Martin Pyco Rausch Herečka Zuzana Fialová slávila v Let´s Dance 35. narodeniny. Od kolegu Pyca dostala špeciálne cédečko.

Spolumoderátor tanečnej šou tiež pri výbere darčekov prekvapil. Svojej kolegyni vyrobil originálne CD s názvom Sexi Zuzana, na ktorom je výber jej najobľúbenejších skladieb. „Celé to sám vymyslel, a to sa skutočne cení. Pyco je jednoducho Frendsymbol,“ poznamenala.

Pred nedeľňajším vysielaním sa Fialová tešila z darčekov aj doma. Okrem nového notebooku ju prekvapil aj syn. „Kúpil mi vonnú sviečku. A za vlastné našetrené peniaze! Čo si pri jeho povahe naozaj cením,“ povedala s úsmevom.

Jediné, čo radosti z osláv kazilo, bolo ďalšie tanečné vyraďovanie. Do päťky najlepších párov sa tentoraz neprebojovali herec Filip Tůma s profesionálnou tanečníčkou Ivanou Surovcovou. Naopak, porota zo záverečného duelu posunula ďalej Ivetu Bartošovú a Mateja Chrena. Slovenskému hercovi vyčítala priveľkú teatrálnosť a nedokonalú techniku. Aj keď divákov toto vystúpenie postavilo na nohy.

„Skutočná odborníčka na spoločenské tance je pre mňa pani Tatiana Drexlerová. Tancu sa venovala profesionálne a jej hodnotenie bolo pre nás pozitívne. Neviem, ako sa rozhodoval zvyšok poroty,“ zhodnotil herec, ktorého si diváci pamätajú z Paneláka či seriálu Rádio.

Herečka Petra Polnišová a Tomáš Surovec svojou...
Dvojica Katarína Štumpfová a Juraj Mokrý čaká...
+18Zľava: Adela Banášová a Peter Modrovský, Iveta...
debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....