Tragická smrť krásnej Miss! Zastrelili ju pred očami dcérky

Tragické správy priniesli v utorok juhoamerické médiá. Bývalá Miss Venezuela a hviezda niekoľkých telenoviel Monica Spear zahynula v pondelok 6. januára pri lúpežnom prepadnutí.

08.01.2014 10:41
debata (3)
Na archívnej snímke z 31. mája 2005 Miss... Foto: TASR, Rungroj Yongrit
Mónica Spear Na archívnej snímke z 31. mája 2005 Miss Venezuely 2005 Mónica Spear počas súťaže Miss Universe v Bangkoku. Venezuelská herečka a bývalá kráľovná krásy Mónica Spearová-Mootzová sa stala obeťou lúpežnej vraždy. 29-ročnú Mónicu, ktorá v roku 2004 získala titul Miss Venezuela, našli mŕtvu v jej aute na diaľnici medzi mestami Puerto Cabello a Valencia.

Len dvadsaťdeväťročnú brunetku, ktorú diváci poznali zo seriálov La Mujer Perfecta či Flor Salvaje, zastrelili počas lúpežného prepadnutia na diaľnici Valencia-Puerto Cabella. Spolu s ňou umrel aj jej ex-manžel Henry Thomas Berry. Údajne sa na ceste zo spoločnej dovolenky, ktorú trávili so svojou päťročnou dcérkou, dostali do menšej kolízie na ceste.

Ich automobil zastavil na krajnici, kde čakali na príchod automechanikov. Nedočkali sa však. Automobil totiž následne zatarasila skupina ozbrojených mužov a spustila paľbu. Obaja dospelí boli na mieste mŕtvi, päťročné dievčatko prežilo, zasiahli ju však do nohy.

Na archívnej snímke z 23. mája 2005 Miss... Foto: TASR, Darren Decker
Mónica Spear Na archívnej snímke z 23. mája 2005 Miss Venezuely 2005 Mónica Spear pózuje pre portrét pred súťažou Miss Universe v Bangkoku.

Magazín US Weekly, ktorý o tragickej smrti informoval, citoval Diega Sancheza – dlhoročného rodinného priateľa. Ten vyjadril smútok na udalosťou a uviedol, že je podľa neho veľmi smutné, že „existujú ľudia, ktorí dokážu zastreliť oboch rodičov pred zrakmi dieťaťa“. „Ešte šokujúcejšie je, ak sa to stane niekomu, koho ste dobre poznali,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #diaľnice #Miss Venezuela #Monica Spear #tragická smrť #telenovela #lúpežné prepadnutie

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....