Má náhradu? Hermiona vraj randí s fešným ragbistom z Oxfordu

Len nedávno sa objavila správa, že britská herečka Emma Watson je single. S priateľom sa mala rozísť ešte v lete 2013. Vraj už má (potenciálnu) náhradu.

09.01.2014 07:00
Emma Watson Foto: ,
Herečka Emma Watson na premietaní filmu The Bling Ring v New Yorku.
debata

Podľa denníka The Mirror by ňou mal byť študent Oxfordu, ale tiež šikovný ragbista Matthew Jenney. „Celé je to len v počiatkoch, ale jeden z druhého sú naozaj hotoví,“ citovala webová stránka Mirror.co.uk nemenovaného informátora. Podľa jeho slov je Jenney vyhlásený univerzitný miláčik žien a ich pozornosť si užíva. V prípade „potterovskej“ herečky by však mohlo ísť vraj o vážnejší vzťah. „Emma sa nenechá len tak poblázniť, ale Matt je skutočne milý muž. Je veľmi charizmatický a inteligentný,“ tvrdí zdroj.

Herečka randila bezmála dva roka s Williamom Adamowiczom. Rozišli sa minulý rok v lete. Nedeľníku Sunday Mirror túto informáciu iba pred pár dňami potvrdila aj herečkina hovorkyňa. „Emma a Will sa v lete rozišli a už nie sú v kontakte,“ vyjadrila sa.

Dvojicu, ktorá sa zoznámila v roku 2011 práve na Oxfordskej univerzite, údajne rozdelilo množstvo herečkiných povinností. Dvadsaťtriročná Watson sa totiž okrem kariéry naďalej venuje aj vzdelaniu, avšak momentálne na americkej Brown University, kde študuje angličtinu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Watson #nový priateľ #Matthew Jenney #ragbista #Oxford

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...