Chris Brown odmietol priznať vinu v prípade napadnutia mladíka

Americký spevák Chris Brown odmietol dohodu o vine a treste v prípade napadnutia istého Isaaca Adamsa Parkera, ktorému 27. októbra vo Washingtone zlomil nos.

09.01.2014 12:06
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown prichádza na súdne pojednávanie.
debata

Z útoku na mladíka je okrem Browna obvinený aj jeho bodyguard Christopher Hollosy. Prokurátor od speváka žiadal, aby sa priznal k napadnutiu, čo však Brown odmietol, pretože sa necíti vinný. Dátum začatia súdneho procesu by mali oznámiť 20. februára.

K incidentu došlo pred jedným z hotelov vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami. Do záberu sa votrel Parker, čo Browna podráždilo. „Nesúhlasím s týmito homosexuálnymi hlúposťami, páči sa mi však box,“ povedal Brown a vzápätí zlomil Parkerovi nos. Následne ho spolu s jeho bodyguardom Hollosym zatkla polícia, oboch však na druhý deň z väzby prepustili bez zaplatenia kaucie a so zákazom priblížiť sa k obeti napadnutia na vzdialenosť 100 yardov (približne 91,5 metra, pozn. SITA). Súd totiž rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin.

Po incidente sa tiež otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za útok na speváčku a vtedajšiu priateľku Rihannu z roku 2009. Súd sa ho však rozhodol neposlať za mreže, namiesto toho mu nariadil pokračovať v liečení, počas ktorého sa učí zvládať hnev, pričom musí užívať predpísané lieky.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Chris Brown #popieranie viny

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....