Cameron Diaz: Prajem si, aby ženy dovolili iným ženám starnúť

Americká herečka Cameron Diaz chce vraj zostarnúť elegantne a prirodzene. Staroba je podľa nej celkom bežná vec a je hlúposť pokúšať sa ju zastaviť pomocou botulotoxínu.

12.01.2014 00:52
Cameron Diaz Foto:
Celkom nenalíčená herečka Cameron Diaz na zábere z Instagramu. So svojou novou a prvou knihou Body Book.
debata

„Slová ako ‘proti starnutiu’ alebo ‘omladzovanie’ ma rozčúlia, kedykoľvek ich vidím. Naozaj je to tak. Neexistuje nič proti starnutiu. Všetci starneme. Nedá sa to nijako zastaviť,“ povedala 41-ročná herečka pre televíznu reláciu Access Hollywood.

Za to, že chcú ľudia vyzerať mladšie, môžu podľa herečky predovšetkým samy ženy, ktoré sú v otázke starnutia najväčšími kritikmi. „Priala by som si, aby všetky ženy dovolili ostatným ženám zostarnúť. Ženy berú starnutie ako niečo osobné. Myslia si, že pohoreli, ak sa im nepodarilo zostať 25-ročnými. Pripadá mi to šialené, pretože verím, že zostarnúť je našim privilégiom, ktoré nedostal každý. Môj otec zomrel vo veku 58 rokov. Bol príliš mladý, keď odišiel,“ prezradila.

Diaz sa v rozhovore priznala, že aj ona premýšľala o použití botoxu, no nie za účelom omladzovania. „Niekedy mám chuť použiť botox na celú moju tvár, pretože som veľmi unavená. Keď hrám, na konci filmu ma už bolí celá tvár, pretože je to tak, že poviem ‘Ó!’ a spravím grimasu, potom ‘Á!’ a opäť iný výraz. Vtedy si želám, aby sa to na sekundu zastavilo. No potom si pomyslím, že by to bolo veľmi čudné,“ dodala filmová hviezda so smiechom.

Napriek tomu, že spoločnosť sa všemožne snaží zastaviť starnutie, hollywoodska hviezda by sa podľa vlastných slov nechcela vrátiť do obdobia, keď mala 20 rokov. „Určite by som radšej bola zdravšia, silnejšia a šikovnejšia než mladšia,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #staroba #Cameron Diaz #botulotoxín #vrásky

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...