Pamela Anderson sa znovu vydala, vzala si svojho exmanžela

Kanadská herečka Pamela Anderson, vnadná hviezda seriálu Pobrežná hliadka, sa štvrtýkrát vydala.

12.01.2014 09:16
debata
Herečka Pamela Anderson a jej (znovu) manžel... Foto: Profimedia.sk
Herečka Pamela Anderson a jej (znovu) manžel Rick Salomon. Herečka Pamela Anderson a jej (znovu) manžel Rick Salomon.

Jej staronovým partnerom sa stal jej bývalý manžel, filmový producent Rick Salomon. Štyridsaťšesťročná herečka a jej o rok mladší muž sú vraj veľmi šťastní. „Šťastné sú aj naše rodiny, a to je jediné, na čom záleží,“ povedala Anderson novinárom.

Prvýkrát si blondínka Salomona vzala v roku 2007, ale vzťah sa už po dvoch mesiacoch rozpadol. Oficiálne rozvedení boli v marci 2008. Predtým bola kanadská blondína oddaná s bubeníkom Tommym Leem a muzikantom Kidom Rockom.

So Salomonom sa Anderson na verejnosti objavovala už od vlaňajška. Na jeseň 2013 ju napríklad paparazzovia zachytili na pláži vo Francúzsku, kde sa vtedy ešte s exmanželom zabávala bez horného dielu plaviek. Na zvedavé otázky novinárov odpovedala, že ich spája „tesné priateľstvo plus niečo navyše“.

Andersonová v minulosti pútala záujem novinárov hlavne svojimi ženskými krivkami. Dvanásťkrát sa objavila na titulnej strane pánskeho magazínu Playboy, v neskorších rokoch živila bulvárne plátky hlavne búrlivým spolužitím s rockerom Tommym Leem. Jej staronový manžel sa preslávil okrem iného natočením erotického videa s výstrednou dedičkou hotelového impéria Paris Hiltonovou.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Pamela Anderson #Rick Salomon #znovu sa vzali

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...