Kariéristka Hunziker sa už rozhodla: Bejbypauza!

Svojím návratom na televíznu obrazovku krátko po pôrode svojej druhej dcérky Sole spôsobila Michelle Hunziker (36) v októbri poriadny rozruch.

14.01.2014 10:00
Michelle Hunziker Foto:
Plavovlasá moderátorka Michelle Hunziker je miláčikom nemeckých či talianskych divákov.
debata

„Svoju prácu a materské povinnosti viem celkom dobre skĺbiť,“ vysvetlila v tom čase moderátorka novinám Bild. No teraz to vyzerá tak, že Švajčiarka si dá pauzu, aby si bábätko užila naplno. „Chcem byť mamičkou na plný úväzok. Spravím si pauzu od talianskej televízie, v nemeckej sa objavím len výnimočne. Upíšem sa na chvíľu rodine,“ povedala pre časopis Grazia.

Moderátorka sa pritom nebude venovať len dcéram Sole a staršej Aurore, ale tiež svadobným prípravám. V lete si chce totiž vziať svojho snúbenca Tomasa Trussardiho (30) za muža. „Chcem, aby bola naša svadba nezabudnuteľným dňom. Túžim po romantickej a elegantnej,“ prezradila ďalej. Kedy sa však presne uskutoční, sa zatiaľ nevie.

Vyzerá to tak, že od narodenia mladšej dcérky sa bývalej manželke speváka Erosa Ramazottiho (50) zmenili priority. Rolu matky si chce tentokrát užívať oveľa intenzívnejšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #materstvo #Michelle Hunziker #dcéra Sole

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...