Najhorší herci? O Zlatú malinu bojuje opäť Sandler, ale aj Naomi Watts!

Vo štvrtok vyhlásia v Los Angeles nominácie na najznámejšie filmové ocenenia - Oscary. Pravidelne každý rok sa predtým zverejňuje aj zoznam nominácií na najhoršie filmové počiny uplynulého roka. Reč je o Zlatých malinách.

15.01.2014 14:17
diana-bontonfilm - inzercia
Herečka Naomi Watts (vpravo) získala nomináciu na Zlatú malinu za výkon vo filme Diana.
debata

V neslávne známej ankete, ktorej výsledky tiež vyhlasujú pravidelne v predvečer slávnostného ceremoniálu cien Americkej filmovej akadémie, sa tento rok darilo napríklad hercovi Adamovi Sandlerovi či herečke Halle Berryovej. Obaja už majú Zlaté maliny za výkony z predchádzajúcich snímok.

Tento rok Berry „bodovala“ hneď s dvoma filmami – za najhorší označujú jej výkon v snímkach The Call aj Movie 43. Za výkon v rovnakej paródii však nomináciu získala aj herečka Naomi Watts, ktorú tiež nominovali za rolu princeznej Diany v životopisnom filme Diana.

Najviac nominácií tento rok získala komédia Grown-Ups 2 (Dospeláci 2), v ktorej hlavnú rolu stvárnil Adam Sandler. Film má dohromady až osem nominácií, vzhľadom na vysoký zisk, ktorý utŕžil v kinách, však môže byť jeho tvorca, hrdina a producent Sandler aj tak spokojný.

Spolu s Dospelákmi o cenu pre najhorší film roka súperia nasledovné snímky: už spomenutá paródia Movie 43, A Madea Christmas, Osamelý jazdec a Po zániku Zeme.

V hereckých kategóriách okrem spomenutých budú mať šancu bodovať aj nasledovní – v ženskej kategórii Lindsay Lohan (The Canyons), Tyler Perry (A Madea Christmas) a Selena Gomez (Getaway). V mužskej to je Johnny Depp (Osamelý jazdec), Ashton Kutcher (Jobs), Jaden Smith a Sylvester Stallone (nominovaný až za tri filmy!).

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #Halle Berry #Adam Sandler #Zlaté maliny

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...