Boj o život v Nepále! Gyllenhaal a Brolin nakrúcajú skutočnú drámu

Hollywoodski herci Jake Gyllenhaal a Josh Brolin prileteli do Nepálu, aby tu točili film podľa knižného bestselleru Jona Krakauera Peklo blízko neba, ktorý sa odohráva na Mount Evereste. Informovala o tom v utorok agentúra AFP .

16.01.2014 05:00
Jake Gyllenhaal Foto: ,
Herec Jake Gyllenhaal sa usmieva do objektívov.
debata

Brolin a Gyllenhaal, ktorí sa ubytovali v päťhviezdičkovom hoteli v Káthmandu, budú hrať hlavné role filmu nazvaného Everest. Dej opisuje neúspešný pokus zdolať najvyšší vrchol sveta, pri ktorom v roku 1996 na Evereste zahynulo osem horolezcov. Snímku režíruje Islanďan Baltasar Kormákur.

„Miestny agent požiadal o povolenie na natáčanie pre Kormákura a dostal ho pred tromi dňami,“ potvrdil agentúre AFP oficiálny činiteľ z ministerstva. Filmový štáb podľa jeho spresnenia smie točiť v Nepále dva týždne – neuviedol ale, či sa v rámci natáčania pokúsi tiež vystúpiť na vrchol.

Britský denník The Guardian minulý týždeň napísal, že Gyllenhaal by mal hrať amerického vodcu nešťastnej expedície Scotta Fishera, ktorý na Evereste zahynul, zatiaľ čo Brolin má hrať amerického doktora Becka Weathersa, ktorému sa podarilo prežiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Josh Brolin #Jake Gyllenhaal #Nepál #povolenie #Baltasar Kormákur

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...