Pattinson predal hniezdočko lásky, sťahuje sa doň nová hviezda!

Americký herec Robert Pattinson 14. januára predal dom, v ktorom žil s bývalou priateľkou, herečkou Kristen Stewartovou.

17.01.2014 16:52
Robert Pattinson Foto: ,
Herec Robert Pattinson.
debata

Novým majiteľom nehnuteľnosti sa stal americký herec Jim Parsons, známy najmä ako Sheldon Cooper zo seriálu Teória veľkého tresku (2007), ktorý za ňu zaplatil 6,37 milióna amerických dolárov (v prepočte takmer 4,7 miliónov eur). Informovala o tom americká online realitná kancelária Trulia.

Vilu v Los Angeles, ktorú predtým vlastnil aj bývalý americký basketbalista Kareem-Abdul Jabbar, uviedol Pattinson na trh pred tromi mesiacmi, pričom za ňu pôvodne chcel 6,75 milióna dolárov. Dom z roku 1922 postavený v španielskom koloniálnom štýle sa nachádza na vyše 60-árovom terasovitom pozemku. Vo vnútri sú tri spálne, viacero kúpeľní a knižnica. Celý dom má rozlohu viac ako 374 metrov štvorcových a pri dome je bazén, ktorý pripomína lagúnu. Na celom pozemku sa rozprestiera udržiavaná záhrada a z miesta je vraj prekrásny výhľad na celé mesto.

Dvadsaťsedemročný herec kúpil dom v roku 2011 za 6,275 milióna amerických dolárov. Pattinson a Stewart, ktorí spolu ako pár účinkovali vo filmovej sérii Twilight, žili vo vile od jej kúpy. Ich vzťah sa však rozpadol po odhalení herečkinej nevery s režisérom Rupertom Sandersom. Po rozchode sa v roku 2012 ešte k sebe na istý čas vrátili, no v máji 2013 ohlásili definitívne ukončenie vzťahu. Herec sa preto po troch rokov od kúpy rozhodol dom predať.

Parsons, ktorý sa stal novým majiteľom vily, sa podobne rozhodol predať svoj doterajší domov v Los Feliz za 1,85 milióna amerických dolárov (v prepočte približne 1,36 eur). Herec a jeho dlhoročný partner Todd Spiewak okrem toho spolu vlastnia aj byt v New Yorku.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #luxus #Robert Pattinson #vila #Jim Parsons

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....