Drew Barrymore by dcére nedovolila pózovať pre Playboy

Americká herečka Drew Barrymore by vraj svojej dcére nikdy nedovolila pózovať pre pánsky magazín Playboy, aj napriek tomu, že tak sama urobila, keď mala 19 rokov.

21.01.2014 14:28
Drew Barrymore Foto: ,
Tehotná Drew Barrymore na vyhlásení Zlatých glóbusov.
debata

Vyjadrila sa tak v rozhovore pre televíznu stanicu ABC News, keď sa jej Amy Robach spýtala, čo by urobila, ak by za ňou 18 alebo 19-ročná Olive prišla s tým, že chce pózovať pre Playboy.

„Nedovolila by som jej to. Nemyslím, že by som s tým súhlasila. Snažila by som sa ju viesť k tomu, aby to neurobila, pretože rozhodnutia, ktoré som v živote urobila ja, by nemali byť inšpiráciou pre ostatných. To je moje poslanie,“ vysvetlila 38-ročná herečka.

Barrymore si už v živote prešla všeličím. Ako 13-ročná absolvovala liečenie pre problémy so závislosťou od drog a alkoholu a neskôr sa dokonca pokúsila o samovraždu. Od svojich rodičov sa osamostatnila, keď mala 15 rokov a aj keď jej otec už nežije, s mamou ešte stále nenašli spoločnú reč. Má za sebou dva rozvody, no teraz tvorí manželský pár s Willom Kopelmanom, s ktorým má 15-mesačnú dcéru Olive. Napriek všetkému chce byť podľa vlastných slov dobrou matkou a vzorom pre svoje deti.

„Najlepším rodičom, akým môžete byť, sa stanete, ak budete svoje dieťa viesť prostredníctvom príkladu. Čokoľvek som v živote zažila, je časť môjho príbehu a som na to hrdá. Neľutujem nič, čo som v živote urobila. No vzorom by mal byť niekto, kto skoro ráno vstáva, pracuje celý deň a verí v charitatívnu prácu, kto je podnikavý, pracovitý, zodpovedný a dokáže riešiť problémy. Záleží mi na škole, zásadovosti a tradícii,“ dodala Barrymore, ktorá by o tri mesiace mala priviesť na svet svoju druhú dcéru. Materstvo je podľa herečky úlohou jej života. „Je to jazda, som unavená, no je to najlepšia jazda môjho života,“ dodala.

debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...