Katy Perry zatiaľ svadbu s Mayerom nechystá. Netreba sa ponáhľať

Americká speváčka Katy Perry sa zatiaľ nechystá vydávať. Interpretka už raz vstúpila do manželstva v roku 2010 s britským komikom Russellom Brandom, ktorý však o 14 mesiacov neskôr speváčku opustil a podal žiadosť o rozvod.

24.01.2014 00:00
Katy Perry Foto: ,
Speváčka Katy Perry na vyhlásení cien NRJ Music Awards.
debata

Od augusta 2012 tvorí Perry pár s americkým hudobníkom Johnom Mayerom, o svadbe však podľa vlastných slov zatiaľ nepremýšľa. „Jednoducho mám úžasné zážitky po boku úžasného chlapa. Nemusíme sa ponáhľať,“ vyjadrila sa 29-ročná interpretka pre februárové číslo pánskeho magazínu GQ. Dvojica už stihla prekonať aj krátky rozchod, no obaja sa rozhodli k sebe vrátiť a opäť tvoria šťastný pár. „Myslím, že som potrebovala dospieť,“ vysvetlila Perry okolnosti rozchodu.

Po tom, čo pred pár rokmi speváčke oznámil jej exmanžel cez textovú správu, že podáva žiadosť o rozvod, stratila vraj vieru v mnoho vecí. Podľa vlastných slov ju však už v sebe opäť našla a verí najmä v kozmickú energiu, ktorá je väčšia ako ona.

„Na všetko sa pozerám cez duchovnú optiku. Neverím, že Boh je starý chlapík s dlhou bradou, ktorý sedí na tróne. Neverím, že nebo a peklo sú miesta, kam smerujeme. V mnohom verím astrológii. Verím v mimozemšťanov. Pozerám sa hore na hviezdy a predstavujem si: Ako môžeme byť takí domýšľaví a myslieť si, že sme jediná forma života? Ak sa zlepší môj vzťah s Obamom, opýtam sa ho na to. Zatiaľ to ale nebolo vhodné,“ vyjadrila sa spevácka hviezda.

Speváčka sa tiež zdôverila s nezvyčajnou modlitbou, ktorou oslovila Boha ešte ako dievča. „Raz v noci som ležala na chrbte, hľadela som na svoje nohy a modlila som sa k Bohu. Povedala som mu ‚Bože, mohol by si prosím nechať narásť moje prsia do takej veľkosti, aby som si nevidela na nohy, keď si ľahnem?‘ A Boh moje modlitby vyslyšal,“ dodala interpretka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #svadba #plány #duchovno

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...