Buďte silní, odkazuje Bieber fanúšikom. Myslí si vari, že je obeť?!

Kanadský spevák Justin Bieber, ktorého 23. januára zatkli v Miami Beach na Floride za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a taktiež za nelegálne preteky v obytnej zóne, odkázal fanúšikom, aby boli počas tohto náročného obdobia silní.

25.01.2014 17:04
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber po prepustení na kaucii.
debata

„Každý z vás je dôležitý, nezáleží na tom, čo hovoria iní. Buďte silní, Boh je s nami,“ napísal 19-ročný spevák prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a dodal, že bude navždy vďačný fanúšikom za to, že mu zmenili život.

Na spevákových priaznivcov sa obrátil aj manažér Scooter Braun. „Justin Bieber vás všetkých miluje, budem sa preto správať tak, ako niekto, komu na ňom skutočne záleží,“ povedal Braun.

K prešľapom, ktoré speváka už dlhší čas sprevádzajú, sa Bieber vyjadril aj v marci 2013. „Som mladý a robím chyby. Je to súčasť dospievania. Hoci občas spravím nejakú chybu, učím sa z nich. Som dobrý človek a mám veľké srdce. Milujem Boha a som vďačný za všetky požehnania, ktoré som dostal. Neplánujem premárniť túto šancu. No zároveň som mladý a chcem sa zabávať. Nemyslím si, že je na tom niečo zlé,“ uviedol vtedy pre magazín Us Weekly.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Twitter #Justin Bieber #odkaz #sila

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...