Shakira sa vyznáva: Materstvo mi zmenilo život

Kolumbijská speváčka Shakira tvrdí, že materstvo jej úplne zmenilo život.

26.01.2014 12:16
Shakira Foto:
Speváčka Shakira so synčekom Milanom počas prestávky v nakrúcaní speváckej šou The Voice.
debata

Jej ročný syn Milan, ktorého otcom je speváčkin partner Gerard Piqué, ju naučil spomaliť a užívať si prítomnosť. To vraj dokázala, až keď si založila vlastnú rodinu.

„Všetko je iné,“ povedala 36-ročná speváčka pre magazín People. „Možno najväčšou zmenou je, že viac premýšľam o budúcnosti, aký bude svet, keď vyrastie. No keď príde na otázku žitia, je to všetko o prítomnosti. Teraz som už schopná vychutnávať si všetky tie malé momenty, pretože v začiatkoch kariéry som bola príliš zaneprázdnená premýšľaním o ďalších veciach, než aby som sa jednoducho zastavila, prijala to všetko a užívala si to,“ vyjadrila sa hviezda.

„Našťastie, od môjho ostatného albumu som sa dostala do jednej z najradostnejších fáz môjho života. Určite to bol čas zmien, znovuzrodenia a sebaobjavenia… a samozrejme som sa stala matkou, čo obrátilo môj život naruby tým najlepším možným spôsobom,“ dodala speváčka, ktorá plánuje 25. marca vydať nový eponymný album. Z očakávanej štúdiovky už stihla zverejniť duet Can't Remember To Forget s barbadoskou speváčkou Rihannou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #materstvo #zmena #iný život

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...