Kardashian zavíta na viedenský Opernball, pozýva ju boháč Lugner

Svetoznáma celebrita Kim Kardashian by sa o pár týždňov mala pozrieť len na skok od Slovenska - rakúskej metropoly Viedne.

27.01.2014 14:30
Richard Lugner Foto: ,
Podnikateľ Richard Lugner na tlačovej konferencii ukázal obrázky dvoch pozvaných hviezd, ktoré by mali prísť na viedenský Opernball - ide o Miss World 2011 Ivian Sarcos of Venezuela (vľavo) a americkú televíznu hviezd Kim Kardashian.
debata

Bude hosťom na slávnom Opernballe, ktorý každoročne patrí k vrcholom plesovej sezóny u rakúskych susedov. Účasť Kardashianovej na pondelňajšej tlačovej konferencii ohlásil podnikateľ Richard Lugner, ktorý každoročne pozýva do Viedne známu tvár šoubiznisu.

Jeho pozvanie znamená pre prítomnú hviezdu miesto v súkromnej lóži, pozornosť médií, ale tiež mastný honorár – ani jedna z pozvaných celebrít totiž neprichádza zadarmo. O tom, koľko si zapýtala za účasť na bále v rakúskej štátnej opere hviezda televíznej reality-šou, známe nie je. Odborníci odhadujú, že by mohlo ísť o šesťcifernú sumu.

Kardashian, ktorú by vraj mala sprevádzať mama Kris Jenner, pritom nebude jediným hviezdnym hosťom podnikateľa v stavebnom priemysle. Na tlačovej konferencii tiež ohlásil, že do Viedne za ním priletí aj Ivian Sarcos – držiteľka titulu Miss World 2011 z Venezuely.

V minulosti hostil na plese herečku Pamelu Andersonovú či umelkyňu burlesky Ditu von Teeseovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Richard Lugner #hosť #Opernball

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...