Jačiace fanúšičky, sexi modelka po boku: Bieber si užíva v Paname

Tri dni po tom, ako ho zatkli za jazdu pod vplyvom alkoholu a nelegálne preteky v uliciach, utiekol kanadský spevák Justin Bieber do Panamy. Paparazzovia ho nasledovali.

29.01.2014 13:04
Justin Bieber Foto: ,
Kanadský spevák Justin Bieber a jeho nadšené panamské fanúšičky.
debata

Devätnásťročná hudobná hviezda, ktorú v posledných mesiacoch sprevádza jeden škandál za druhým, sa v panamskom letovisku Punta Chame objavila v spoločnosti modelky Chantel Jeffriesovej, ktorá s nim sedela v Lamborghini aj vtedy, keď ho zatýkala losangeleská polícia.

Modelka Chantel Jeffries so spevákom Justinom...
Spevák Justin Bieber počas jazdy na motokáre...
+6Speváka Justina Biebera sledujú desiatky...

Bieber sa však, zdá sa, ťažkú hlavu z problémov so zákonom nerobí. Na pláži v Paname si užíval s kyprou modelkou a preháňal sa na motokáre po pláži. Z diaľky ho sledovali nadšené fanúšičky a Bieber sa pred nimi doslova predvádzal.

Isté však je, že najneskôr do osláv Valentína by sa mal spevák vrátiť do USA. Na sviatok zamilovaných má Bieber rande so sudkyňou v južnej časti amerického štátu Florida pre obvinenia z jazdy pod vplyvnom alkoholu, kladenia odporu pri zatýkaní a jazdy s vodičským preukazom, ktorého platnosť už vypršala.

Modelka Chantel Jeffries so spevákom Justinom... Foto: Reuters, CARLOS JASSO
Chantel Jeffries so spevákom Justin Bieber Modelka Chantel Jeffries so spevákom Justinom Bieberom na pláži v panamskej Punta Chame, kam dvojica utiekla po prepustení na kauciu po minulotýždňovom zatknutí Biebera pre jazdu pod vplyvom alkoholu a drog a nelegálne preteky.

V súvislosti s početnými škandálmi, ktoré Bieberov život mimo pódia v súčasnosti sprevádzajú, už vznikla aj internetová petícia. Signatári v nej žiadajú vyhostenie mladej hviezdy z územia USA. Zatiaľ sa pod petíciu podpísalo viac ako 50-tisíc ľudí.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #pláž #Panama #užívať si #fanúšičky

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....