Macklemore sa poďakoval slávnej moderátorke. Stála za zrodom hitu

Americký rapper Macklemore sa poďakoval moderátorke Ellen DeGeneres za to, že jemu a jeho hudobnému partnerovi Ryanovi Lewisovi pomohla naštartovať úspech skladby Same Love (2012).

29.01.2014 17:06
Ryan Lewis (vľavo) a Macklemore Foto: ,
Ryan Lewis (vľavo) a Macklemore sa stali štvornásobnými víťazmi ceny Grammy.
debata

„Sme ti zaviazaní, pretože tu sme po prvý raz vystúpili v televízii,“ povedal Macklemore moderátorke počas utorkového vydania jej talkšou.

„Bola si pri piesni Same Love skôr ako ktokoľvek iný. Skôr než to bol hit rádií, či sa v televízii objavil videoklip,“ dodal držiteľ štyroch cien Grammy.

„Je to nádherná pieseň. Som rada, že má úspech,“ odpovedala moderátorka, ktorá je vydatá za herečku Portiu de Rossiovú. V skladbe Same love dvojica tvorcov vyzýva k tolerancii a rešpektu a tiež rieši homofóbne postoje hip-hopovej kultúry voči gayom a lesbičkám.

Duo Macklemore a Ryan Lewis sa s piesňou Same Love predstavilo v Ellen DeGeneres v roku 2012. Odvtedy sa skladba stala hitom, pričom len na portáli YouTube mala viac ako 100 miliónov pozretí. Na nedeľňajšom vyhlasení cien Grammy sa v skladbe Same love predstavila aj speváčka Madonna a herečka Queen Latifah. Počas vystúpenia si obrúšky vymenilo priamo v sále 33 heterosexuálnych aj homosexuálnych pá­rov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen de Generes #Macklemore & Ryan Lewis #Same Love #Macklemore #poďakovanie

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....