Christie Brinkley oslavuje 60-ku v plavkách a vyzerá úžasne!

Keď sa pred pár týždňami objavila modelka Christie Brinkley na narodeninovom gala na počesť 50. výročia plavkového špeciálu magazínu Sports Illustrated, mnohým spadla sánka. Táto dáma skrátka vyzerá na svoj vek úžasne.

30.01.2014 00:00
debata
Modelka Christie Brinkley oslávi vo februári... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Christie Brinkley Modelka Christie Brinkley oslávi vo februári 60. narodeniny. Pozrite na tie nohy.

Pri príležitosti osláv šesťdesiatky pritom Christie neváhala a znovu predviedla svoje telo v plavkách. V tyrkysovom modeli sa objaví na titulnej strane nového vydania spoločenského magazínu People. Časopis, samozrejme, prináša aj Brinkleyovej recepty na udržanie si mladosti.

Christie Brinkley na titulnej strane magazínu... Foto: Reprofoto: People
Christie Brinkley Christie Brinkley na titulnej strane magazínu People.

Matka troch detí patrila v minulosti medzi najžiadanejšie modelky plavkových kolekcií a starostlivosť o figúru si uchovala až dodnes. Ako sama však prezradila, bikiny dnes už nenosí. Aspoň nie vtedy, keď je so svojimi deťmi. „Možno doma sama si občas bikiny oblečiem, ale s deťmi na pláži sa vždy idem prezliecť do celých plaviek. Myslím, že by sa cítili trápne, keby sa okolo nich motala šesťdesiatnička v bikinách,“ vysvetlila v rozhovore pre People plavovlasá ikona modelingu.

Najstaršiu dcéru Alexu má Brinkley s hudobníkom Billym Joelom, ďalšie dve deti pochádzajú z manželstva s Petrom Cookom. Bohužiaľ, aj to sa rozpadlo a pre modelku išlo už o štvrtý rozvod. Momentálne je stále single. Ako hovorí, cíti sa byť slobodnou mamou a vníma zodpovednosť voči svojim deťom. „A nielen voči nim, ale aj voči sebe samej. Pre to sa o seba viac starám,“ doplnila modelka.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #plavky #Christie Brinkley #zodpovednosť #šesťdesiatka

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...