Claudia Schiffer: Pach cigariet a alkoholu sa mi vždy hnusil

Supermodelka Claudia Schiffer (43), ktorá sa preslávila v deväťdesiatych rokoch, tvrdí, že párty ju nikdy nelákali.

31.01.2014 12:20
Claudia Schiffer Foto:
Claudia Schiffer.
debata (1)

Vysvetlila, že na rozdiel od ostatných krások, jej životný štýl s bujarými párty nevyhovoval. Po prehliadkach vraj zakaždým poslúšne odkráčala domov. Žiadne oslavy.

V britskom vydaní magazínu Marie Claire spresnila: „Fakt som sa nikdy nešla zabávať na žiadnu párty. Nič mi to nehovorilo. Po akejkoľvek šou, fotení či prehliadke, som oveľa radšej odišla domov. Na tých večierkoch sa vždy dialo čosi zlé, ale ja som o tom v tom čase nevedela. Bola som taká naivná… Nevedela som, že ľudia, ktorými som obklopená, berú drogy. No môžem povedať, že mne ich neponúkali. Pach cigariet a alkoholu som vždy neznášala.“

Hoci modelka nemá pravidelný kontakt so svojimi kolegyňami ako Eva Herzigova, Helena Christensen a Nadja Auermann, vždy má pocit, že žiaden čas neubehol, keď ich stretne. „Občas si napíšeme mail. Keď viem, že budem v Los Angeles, napíšem Cindy alebo sa stretnem s Evou v Londýne. Je to sporadické, no keď sa už stretneme, bavíme sa ako kedysi. Myslím si, že je to istý druh spojenia, ktorý sa nikdy nenaruší. Aj keď bola v tomto biznise stále obrovská konkurencia, boli sme kamarátky, pretože sme vedeli, že do tohto špeciálneho klubu patríme,“ skonštatovala Schiffer.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Claudia Schiffer

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....