Simon Cowell je pyšný na One Direction: Viem, akí boli usilovní

Britský hudobný magnát Simon Cowell je pyšný na chlapčenskú skupinu One Direction, ktorej pogratuloval k titulu najúspešnejšieho hudobného interpreta roku 2013.

31.01.2014 00:00
Členovia britskej formácie One Direction. Foto: ,
Členovia britskej formácie One Direction.
debata

Formáciu do tejto pozície menovala Medzinárodná federácia fonografického priemyslu IFPI, ktorá zohľadňovala celkový predaj a tiež štatistiky o počte prehratí na internete.

„Čiže One Direction boli najpredávanejším interpretom roku 2013. Viem koľko úsilia ich to stálo. Som veľmi pyšný,“ napísal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Cowell.

Jeho vydavateľstvo Syco Music podpísalo s päticou spevákov zmluvu hneď po tom, ako sa preslávili v speváckej šou X Factor. Cowell zároveň pochválil aj fanúšikov One Direction, ktorí by si podľa neho zaslúžili cenu Grammy.

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v spomínanej speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke.

Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s tretím albumom Midnight Memories, ktorý vyšiel vlani v novembri.

debata chyba
Viac na túto tému: #Simon Cowell #One Direction #gratulácia

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....