V byte Philipa Seymoura Hoffmana našli 65 balení heroínu

V byte zosnulého amerického herca Philipa Seymoura Hoffmana, ktorý sa zrejme predávkoval heroínom, našla polícia 65 malých balení tejto drogy a ďalších päť prázdnych obálok.

04.02.2014 10:12
Phillip Seymour Hoffman Foto: ,
Herec Phillip Seymour Hoffman pózuje na filmovom festivale Sundance Film Festival.
debata

Médiám túto informáciu poskytol zdroj z prostredia vyšetrovania. Pôvodné informácie pritom hovorili o 50 balíčkoch, no vyšetrovatelia neskôr ich počet zvýšili. Okrem heroínu sa na mieste údajne našlo tiež zhruba 20 injekčných striekačiek a lieky na predpis, vrátane buprenorfínu používaného na liečbu závislostí.

Toxikologický rozbor však zatiaľ nepotvrdil, či bolo príčinou úmrtia skutočne predávkovanie heroínom. Polícia tiež pracuje s podozrením, že mohlo ísť o mimoriadne nebezpečný heroín zmiešaný s fentanylom.

Telo 46-ročného herca našiel v nedeľu v jeho byte na newyorskom Manhattane scenárista David Katz. Hoffman údajne ležal na dlážke v kúpeľni s ihlou zapichnutou v ruke.

Držiteľ Oscara pritom len vlani v máji absolvoval liečenie, na ktoré sa rozhodol nastúpiť po tom, ako jeho závislosť od liekov na predpis prerástla až k užívaniu heroínu. S drogami mal problémy aj v minulosti, no závislosti sa dokázal zbaviť.

Viac o zosnulom hercovi Philipovi Seymourovi Hoffmanovi si prečítajte tu.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #heroín #Philip Seymour Hoffman

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...