Julia Roberts ukázala sexi nohy. V náručí kolegu žiari medzi hviezdami

Marcové vydanie amerického magazínu Vanity Fair patrí medzi najočakávanejšie. So železnou pravidelnosťou a ako predzvesť oscarového večera prináša hviezdny špeciál.

04.02.2014 15:50
debata
Titulná strana magazínu Vanity Fair, na ktorú... Foto: Reprofoto: Vanity Fair
Vanity Fair Titulná strana magazínu Vanity Fair, na ktorú sa "zmestila" Julia Roberts obklopená hercami Chiwetelom Ejioforom, Idrisom Elbom a Georgom Clooneym.

Ani tento rok nebol výnimkou a na titulnej strane, ktorá sa skladá z troch veľkých stránok zložených ako leporelo, sa zišli svetoznámi veteráni aj skutočné mladé talenty Hollywoodu.

Pozornosť na seba strháva predovšetkým herečka Julia Roberts, ktorú fotografka Annie Leibovitz umiestnila priamo na titulnú stranu. Herečka len v predĺženom saku a sieťovaných pančuchách sedí na kolenách kolegovi Idrisovi Elbovi – hrdinovu životopisnej snímky Mandela. Okrem tejto dvojice sa ešte ušlo miesto na „front page“ aj Georgovi Clooneymu a Chiwetelovi Ejioforovi, ktorý exceluje vo filme 12 rokov otrokom.

Plejádu hviezd však dopĺňa ešte ďalšia osmička umelcov, ktorí počas uplynulého roka zaujali svojou prácou a výkonmi na filmovom plátne. V súvislosti s Oscarmi sa veľa hovorí najmä o kenskej herečke Lupite Nyong'o (12 rokov otrokom), ale aj Jaredovi Letovi (Klub poslednej nádeje). Prvé reakcie na titulnú stranu sú veľmi pozítivne aj vďaka vysokému počtu hercov tmavej pleti. Okrem Elbu, Ejiofora a Nyong'o sa ešte do tohtoročného špeciálu dostal aj Michael B. Jordan, Chadewick Boseman a Naomie Harris.

zväčšiť Hviezdna trojstranová titulka magazínu Vanity... Foto: Reprofoto: Annie Leibovitz pre Vanity Fair
Vanity Fair, Hviezdna trojstranová titulka magazínu Vanity Fair, na ktorej pózuje hviezdna elita - zľava: Chiwetel Ejiofor, Julia Roberts, Idris Elba, George Clooney, Michael B. Jordan, Jared Leto, Lupita Nyong'o, Naomie Harris, Brie Larson, Cahdwick Boseman, Margot Robbie a Lea Seydoux.

Do zoznamu hviezd Vanity Fair si však našla cestu aj austrálska kráska Margot Robbie. Hrdinka filmu Vlk z Wall Street zaujala vizuálnou stránkou, ale aj hereckým talentom. Francúzska herečka Lea Seydoux získala minulý rok v Cannes cenu za najlepší herecký výkon vo filme Život Adele. Veľkým prekvapením tohtoročných Oscarov je fakt, že celosvetovo oceňovaná snímka sa nedostala do pätice nominácií v kategórii najlepší cudzojazyčný film.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vanity Fair #Julia Roberts #Idris Elba #hviezdny špeciál

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...