Zatkli štyri osoby, ktoré mohli mať spojitosť s úmrtím Hoffmana

Newyorská polícia zatkla v utorok štyri osoby, ktoré mohli mať spojitosť s heroínom nájdeným v byte zosnulého herca Philipa Seymoura Hoffmana.

05.02.2014 18:38
Philip Seymour Hoffman Foto: ,
Herec Philip Seymour Hoffman.
debata

Telo 46-ročného herca našiel v nedeľu v jeho byte na newyorskom Manhattane scenárista David Katz. Hoffman údajne ležal na dlážke v kúpeľni s ihlou zapichnutou v ruke. Polícia následne objavila v byte 65 malých balení tejto drogy a ďalších päť prázdnych obálok.

Okrem heroínu sa na mieste našlo tiež zhruba 20 injekčných striekačiek a lieky na predpis, vrátane buprenorfínu používaného na liečbu závislostí.

Policajný hovorca potvrdil zatknutie štyroch osôb, troch mužov a jednej ženy, počas razie v byte v manhattanskej štvrti Chinatown, odmietol sa však vyjadriť k podozreniu, či má tento prípad spojitosť s vyšetrovaním hercovho úmrtia.

Denníky New York Post a Daily News informovali, že polícia počas razie zaistila 350 balení heroínu. Iný policajný hovorca zas pre agentúru Reuters vyhlásil, že heroín nájdený v Hoffmanovom byte nebol zmiešaný s fentanylom. Predbežné výsledky pitvy by mali zverejniť dnes. Herca pochovajú v nedeľu v New Yorku, pričom neskôr vo februári by sa malo uskutočniť tiež spomienkové podujatie.

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #úmrtie #heroín #podozriví #Philip Seymour Hoffman

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...