Hviezdni kolegovia oplakali Hoffmana. Kto sa prišiel rozlúčiť?

Kolegovia mali herca Philipa Seymoura Hoffmana radi a vidieť to aj vo chvíľach blížiacej sa poslednej rozlúčky.

07.02.2014 12:29
Cate Blanchett a jej manžel - režisér a... Foto: ,
Na poslednú rozlúčku s kolegom Philipom Seymourom Hoffmanom, ktorého objavili mŕtveho v nedeľu 2. februára 2014, prišla aj herečka Cate Blanchett a jej manžel - režisér a scenárista Andrew Upton. Hoffman zomrel vo veku 46 rokov pravdepodobne na predávkovanie drogami.
debata

Pred piatkovým pohrebom sa konal spomienkový obrad, na ktorom sa zúčastnili mnohé hollywoodske hviezdy. Hoffmanovi kolegovia prišli vyjadriť úprimnú sústrasť kostýmovej dizajnérke Mimi O'Donnellovej a jej trom deťom, ktoré po hercovi a držiteľovi Oscara zostali.

Na poslednú rozlúčku s kolegom Philipom...
Herec Josh Hailton si prišiel zaspomínať na...
+4Herečka Ellen Burstyn.

Medzi hosťami sa objavila napríklad herečka Cate Blanchett s manželom Andrewom Uptonom, herec Ben Stiller či veteránka filmového plátna Ellen Burstyn a režisér Mike Nicholls. Príhovor mala napríklad herečka Amy Adams, ktorá podľa svedka udalosti nedokázala udržať slzy a spomínala na kolegu a priateľa ako na úžasného človeka a herca, s ktorým mala česť pracovať.

Telo 46-ročného Hoffmana našiel jeho priateľ David Bar Katz v nedeľu predpoludním v kúpeľni prenajatého apartmánu, v ktorom herec žil. Údajne mal v žile zapichnutú ihlu a pravdepodobnou príčinou smrti bolo predávkovanie drogami. Polícia na mieste objavila bezmála sedemdesiat obálok s heroínom.

Herečka Amy Adams a jej snúbenec Darren Le... Foto: SITA/AP, Kathy Willens
Amy Adams a jej snúbenec Darren Le Gallo Herečka Amy Adams a jej snúbenec Darren Le Gallo prichádzajú na poslednú rozlúčku s kolegom Philipom Seymourom Hoffmanom, ktorého objavili mŕtveho v nedeľu 2. februára 2014. Zomrel vo veku 46 rokov.

Pitva však ešte neurčila presnú príčinu smrti. Budú na to potrebné ďalšie testy. Úmrtie amerického herca Philipa Seymoura Hoffmana však nebude mať vplyv na termín premiéry záverečného filmu série Hry o život s podtitulom Drozdajka 2, ktorý sa má do amerických kín dostať 20. novembra 2015.

Tvorcovia možno budú musieť prepísať jednu kľúčovú scénu, ktorú 46-ročný držiteľ Oscara nestihol nakrútiť. Pre magazín The Hollywood Reporter to uviedol nemenovaný predstaviteľ produkčnej spoločnosti Lionsgate Films.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #rozlúčka #Amy Adams #spomienka #Philip Seymour Hoffman

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...