Miláčik divákov Jennifer Aniston jubiluje. Pôjde konečne pred oltár?

Hádam ani jeden z článkov o nej sa nezaobíde bez spomenutia seriálu Priatelia či pretriasania kauzy okolo nevery ex-manžela, ktorého jej odlákala Angelina Jolie. Ale herečka Jennifer Aniston rozhodne nevystavala svoju popularitu len na imidži seriálového miláčika, ktorého zradil milujúci partner.

08.02.2014 00:00
Jennifer Aniston - Toronto Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston.
debata

Hollywoodska hviezda, ktorej účasť v projekte je takmer vždy zárukou komerčného úspechu a ktorá sa naposledy predstavila napríklad v komédiách Šéfovia na zabitie či My sme Millerovci, sa narodila 11. februára 1969 v Los Angeles gréckemu otcovi a americkej matke. Hoci rodičia ju odrádzali od umeleckej brandže, hviezda filmov Bruce všemohúci a Riskni to s Polly si k nej cestu našla. A napokon absolvovala konzervatórium v New Yorku.

Prvé roky hereckej kariéry vôbec neboli ružové a už plánovala rezignáciu. V roku 1994 však dostala rolu Rachel Greenovej (pôvodne mala hrať Monicu, ale tvorcovia napokon rozhodli inak) v seriáli Priatelia a tá znamenala zlom v kariére a celosvetovú popularitu. Aj na Slovensku populárny sitkom nakrúcali až do roku 2004 a za účinkovanie v posledných dvoch sériách dostávala herečka honorár jeden milión dolárov za epizódu.

Herečka Jennifer Aniston v šatách od Vivienne...
Herečka Jennifer Aniston na tlačovej...
+15Herečka Jennifer Aniston na premiére komédie...

Roky s Priateľmi boli zároveň aj rokmi jedného z najsledovanejších hviezdnych zväzkov. V roku 1998 totiž začala herečka randiť so sex-idolom Bradom Pittom. O dva roky neskôr sa vzali. Ešte viac než šťastný život manželov zaujímala bulvár kauza, ktorú rozpútal ich rozchod. Stála totiž za ním herečka Angelina Jolie.

Reakcie verejnosti boli naozaj ohromujúce. Fanúšikovia sa dokonca rozdelili do tímu Angelina a tímu Jennifer, nosili tričká s menami oboch dám. V diskusiách sa riešilo, kto zapríčinil krach manželstva a vyhrabávali či fabulovali sa tie najdrsnejšie detaily zo súkromia. „Manželstvo vráti späť všetko, čo ste odložili do tajnej komory. Bolesti, neistotu, nedôveru, nejasnosti. Je to ako otvoriť Pandorinu skrinku,“ vyjadrila sa kedysi v jednom z rozhovorov. V ďalšom však už zmierlivo vyhlásila, že má pocit, že v láske bola neuveriteľne šťastná. „Sedem rokov, ktoré sme boli spolu, bolo veľmi intenzívnych,“ uviedla herečka.

Hoci po Pittovi randila s niekoľkými mužmi, vyvoleným, ktorému dovolila navliecť opäť na prst zásnubný prsteň, sa stal herec Justin Theroux. Dvojica tvorí pár už bezmála tri roky a neustále sa čaká, kedy bude svadba. Posledné správy hovorili o lete 2014. Sama herečka však nezabúda dodať, že pre ňu oltár už nehrá dôležitú rolu. „Jednoducho sme spolu šťastní a ľúbime sa,“ skonštatovala, keď minulý rok propagovala komédiu Millerovci.

3 x Jennifer Aniston

  • za rolu v seriáli Priatelia získala cenu Zlatý glóbus aj cenu Emmy
  • v roku 2007 magazín Forbes zaradil herečku medzi desať najbohatších žien zábavného priemyslu – odhadovaný majetok bol 110 miliónov dolárov
  • je zanietená filantropka. Pomáhala sirotincom v Mexiku, Haiti, finančne podporovala boj a prevenciu proti sexuálnemu násiliu aj lovu delfínov.
debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Angelina Jolie #jubileum #šťastie #priatelia #Justin Theroux #zamilovaná

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...