Blanchett, Streep či Moore - hviezdy na pohrebe oplakali Hoffmana

Rodina a blízki priatelia, vrátane množstva hereckých hviezd, sa v piatok v New Yorku zúčastnili na súkromnom pohrebe amerického herca Philipa Seymoura Hoffmana. Toho našli v nedeľu mŕtveho v jeho byte v New Yorku. Štyridsaťšesťročný Hoffman pravdepodobne umrel na následky predávkovania.

07.02.2014 22:48
Cate Blanchett a jej manžel Andrew Upton Foto: ,
Herečka Cate Blanchett a jej manžel Andrew Upton, ktorý očividne ťažko niesol Hoffmanovu smrť, odchádzajú z pohrebnej ceremónie.
debata (2)

Za rakvou vošla do kostola sv. Ignáca z Loyoly Hoffmanova partnerka Mimi O'Donnell s ich troma deťmi. Medzi smútočnými hosťami boli herci Meryl Streep, Cate Blanchett s manželom Andrewom Uptonom, Ethan Hawke, Amy Adams, Ellen Burstyn, Michelle Williams, Julianne Moore, Joaquin Phoenix a Marisa Tomei, rovnako ako režiséri Spike Lee a Mike Nichols.

Herečka Cate Blanchett a jej manžel Andrew...
Mimi O'Donnell, ktorá odišla od herca Philipa...
+8Herečka Amy Adams a jej snúbenec Darren Le Gallo

Väčšina zúčastnených celebrít s Hoffmanom spolupracovala vo filme alebo na divadelných doskách. Hoffman dostal v roku 2006 Oscara za hlavnú rolu v životopisnom filme Capote a bol ďalšie tri razy na toto ocenenie nominovaný. Tiež bol trikrát navrhnutý na divadelnú cenu Tony. Raz za titulnú úlohu v inscenácii hry Smrť obchodného cestujúceho, ktorú režíroval práve Nichols .

Aj keď Hoffman otvorene hovoril o tom, že v minulosti bojoval so závislosťou na alkohole a drogách, jeho smrť vyvolala šok. Aj keď bol nájdený s ihlou v predlaktí a v byte bolo množstvo vrecúšok s heroínom, pitva zatiaľ jasne nestanovila príčinu smrti. Koronerova kancelária uviedla, že ešte musí vykonať niektoré ďalšie testy. Polícia tiež zatkla štyri osoby , ktoré sú zrejme spojené s heroínom nájdeným v Hoffmanovom byte.

Ešte počas februára sa bude konať väčšia smútočné bohoslužba. Hoffmanovu pamiatku si v stredu newyorské divadlá uctili tým, že na minútu zhasli svoje vývesné štíty .

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #pohreb #úmrtie #Meryl Streep #Philip Seymour Hoffman

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...