Pár dní po Grammy rozchod! Anthony už nerandí s boháčovou dcérou

Americký spevák portorického pôvodu Marc Anthony sa po ročnom vzťahu rozišiel s Chloe Greenovou, dcérou známeho britského podnikateľa Philipa Greena.

10.02.2014 10:52
Marc Anthony a Chloe Green Foto: ,
Spevák Marc Anthony je s Chloe Greenovou - dcérou majiteľa značky Topshop Philippa Greena na vyhlásení cien Grammy.
debata

„Dávajú si pauzu. Dôvodom je ich pracovná zaneprázdnenosť,“ uviedol pre magazín Us Weekly nemenovaný zdroj z okolia páru.

Štyridsaťpäťročného speváka a jeho 22-ročnú partnerku videli naposledy spolu na verejnosti 26. januára na odovzdávaní cien Grammy v Los Angeles. Anthony začal s Green chodiť vlani vo februári, iba mesiac po rozchode s modelkou Shannon de Limou.

Marc Anthony chodil v 90. rokoch so speváčkou Jennifer Lopezovou, pričom svoj vzťah obnovili v roku 2004. V júni toho istého roka sa vzali na súkromnom obrade v Beverly Hills a vo februári 2008 sa im narodili dvojičky Max a Emme. V júli 2011 však ohlásili rozchod a momentálne sa rozvádzajú.

Anthony bol predtým v rokoch 2000 až 2004 ženatý s bývalou Miss Universe Dayanarou Torresovou, s ktorou má synov Cristiana a Ryana. Okrem toho má aj dcéru Arianu, ktorú mu v roku 1994 porodila newyorská policajtka Debbie Rosado.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Marc Anthony #Chloe Green

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...