Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton: Na Valentína spolu, ale čo potom?

A je to tu zas! Už sa ani nedá spočítať, koľký raz sa rozišli a znovu dali dokopy speváčka Nicole Scherzinger a pretekár Lewis Hamilton.

11.02.2014 00:00
Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton Foto: ,
Americká speváčka Nicole Scherzinger so svojím partnerom - pilotom F1 Lewisom Hamiltonom.
debata

Napriek niekoľkým odlukám počas minulého roka to vyzerá, že valentínsky sviatok strávia spoločne. A už aj nakupovali darčeky. Paparazzovia totiž dvojicu zastihli v západnom Londýne, keď vychádzala z nahrávacieho štúdia.

V pristavenom automobile, ktoré šoféroval Hamilton, stihli odfotiť niekoľko darčekových tašiek a krabíc. Britské médiá pred časom informovali o tom, že by sa pár mohol zasnúbiť už začiatkom tohto roka, zatiaľ sa však nič podobné nestalo (alebo o tom aspoň verejnosť nevie).

Otázne však je, či nebude vzťah speváčky a pretekára opäť trpieť, keď sa obom začnú pracovné povinnosti. Podľa Daily Mail by sa mala Scherzinger vrátiť ako porotkyňa v šou X Factor už tretíkrát. Producent Simon Cowell jej vraj ponúka honorár tri milióny libier.

Práve počas účinkovania v predchádzajúcich dvoch sériach však bývalá líderka Pussycat Dolls stihla rozchody s jazdcom F1. Dôvodom vtedy bolo odlúčenie a množstvo pracovných povinností, ktoré partneri nedokázali zladiť.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Lewis Hamilton #zásnuby #Nicole Scherzinger #Valentín

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....