Matt Damon: Nemecké jedlo? Ďakujem, neprosím si!

Pre točenie filmu Monuments Men musel herec Matt Damon stráviť nejaký ten čas v Nemecku. No pre nemeckú kuchyňu vraj nemal pochopenie.

14.02.2014 08:04
Matt Damon Foto: ,
Matt Damon.
debata

Na svoj pobyt v Nemecku sa americký herec Matt Damon (43) pozerá z dvoch strán. Kvôli novému filmu Monuments Men, ktorý mal premiéru na Berlinale 2014 a režíroval ho George Clooney, strávil nejaký ten čas v Nemecku. Nepáčilo sa mu tam však všetko – o tom, čo konkrétne, porozprával časopisu Playboy.

„Nemcom sa takmer všetko podarí – pozrite sa len na autá, sú na svetovej úrovni,“ začal Damon s vymenúvaním pozitívnych vecí. No o chvíľu to obrátil. „Čo sa ale týka jedla, to teda nie je bohviečo. Iba sendvič na pumpe chutil výborne.“

Nezvyčajné slová od Matta Damona, ktorý sa v prvom rade vyznačuje praktickosťou. Poďakovať sa môže svojim štyrom deťom, ktoré stále ukazujú, že je najprv otcom, až potom hollywoodskou hviezdou. „Dnes, v čase iPhonov a iPadov sa môžu vidieť na displeji, takže keď sa zjavím ja v televízii, nerobia z toho vedu, naopak, považujú to za viac ako normálne,“ vysvetlil Damon v Playboyi ďalej.

Podobne vraj jeho deti vnímajú aj Damonovho priateľa a hereckého kolegu Georgea Clooneyho (52). „Nedokážu ho vnímať ako filmovú hviezdu, nepovedia mu inak ako "strýko Clooney“."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nemecko #Matt Damon #George Clooney #Monuments Men

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...