Shia LaBeouf chcel pri nakrúcaní Nymfomanky kameru na penise

Americký herec Shia LaBeouf chcel mať počas nakrúcania erotických scén pre dvojdielnu snímku Nymfomanka (2013) na penise kameru.

15.02.2014 07:14
Shia LaBeouf Foto: ,
Shia La Beouf.
debata

Prostredníctvom nápadu, ktorý predstavil aj režisérovi Larsovi von Trierovi, chcel vraj dopriať divákom úplný zážitok. „Shia chcel od von Triera, aby mal pri nakrúcaní na penise kameru. Diváci by tak mali úplný zážitok,“ prezradil pre denník New York Post zdroj z okolia produkcie filmu. Napokon však nápad 27-ročného herca neprešiel, pretože sa nepozdával jeho kolegom.

LaBeouf na seba v ostatnej dobe upozorňuje najmä zvláštnym správaním, okrem iného aj odchodom z tlačovej konferencie k spomínanej snímke, ktorá sa konala v rámci medzinárodného filmového festivalu v Berlíne. Neskôr sa navyše na festivalovej premiére filmu ukázal s papierovým vreckom na hlave, na ktorom mal napísané: „Už nie som slávny.“ Tento výrok pritom od 13. januára denne zverejňuje na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Ľudia z jeho okolia však tvrdia, že ide o performačné umenie, „Každý, kto pozná Shiu, ten vtip chápe. Všetko je súčasťou vystúpenia.“

debata chyba
Viac na túto tému: #penis #Nymfomanka #Shia LaBeouf

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...